Најновије

Мушкарци, не брините! Величина "алатке" није кључ женског оргазма! Ово је главна ствар!

Мушкарци често размишљају више о дужини свог пениса него о томе какав су љубавник! Да не бисте више замарали мождане вијуге прочитајте како да жену доведете до лудила у кревету без размишљања о томе "колики ми је и да ли је уопште привлачим?".

Илустрација (Фото: принтскрин)

- Пре доброг секса морате заволети себе и своје тело. Како бисте се у потпуности препустили партнеру и уживали у осећају, не смете током секса размишљати јесте ли му привлачни. Најбољи начин да се решите тих проблема је огледало. Скините сву одећу, па станите испред огледала у којем се можете видети од главе до пете. На глас реците које све делове свога тела не волите и зашто, па реците које делове волите и зашто. Натерајте се да кажете барем десет оних које волите. На тај ћете начин заволети своје тело - саветује ауторка књиге "Нисте глупи зато што желите да учите о сексу", Сара Локер.

С друге стране мушкарци често брину о величини свог пениса, но она није битна.

- Величина пениса не чини секс добрим нити вас одличним сексуалним партнером. Супротно томе, пенис који је предуг може ударати њен цервикс и учинити секс неугодно болним. Исто тако, прешироки пенис може изиритирати вагинални отвор. Ако је вагина преуска, дуг пенис неће моћи ући до краја - објашњава ауторка.

Важно је да ваш пенис величином, обликом и ширином одговара вагини партнерке, без обзира на то о колико се центиметара радило. Чак и ако је ваш пенис "мален", то може бити корисно за аналан и оралан секс.

- Сексуално задовољство постиже се комбинацијом емоционалних, психолошких и физичких компоненти, а не величином пениса. Неки мушкарци чак размишљају и о повећању пениса операцијом. Она се ради тако да се реже суспензорни лигамент, но тиме би ваш пенис само изгледао веће јер операција заправо не продубљује пенис. Радије научите да волите свој пенис и тако ћете већ бити добар љубавник  - каже Сара Локер.

Имала је одличан секс са дечком, а онда су одлучи да испорбају тројку! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Упознајте жену, која оргазме постиже помоћу мисли

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА