Најновије

Отишла је на крузер са 19 година и удала се за маторца од 64! Оно што ми је он после урадио је много горе

Девојке које су запослене на крузерима често буду мета гостију. Неке чак нађу и своју сродну душу, а неке добру прилику за богату удају. Једна од њих је и Елена која је на крузер отишла одмах после средње школе, тачније са 19 година.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Елена је на крузеру упознала доста старијег мушкарца, у ком је видела добру прилику и полетела да се уда за њега. Међутим, тек када су се венчали, схватила је да је истина мало другачија.

Преносимо вам њену исповест:

"Одмах након средње школе пријавила сам се за крузер и тада нисам знала да ћу постати обична фуфица, али нажалост изгледа да јесам. Радила сам у једном бару, наравно због мог изгледа, али након смене сам често завршавала у собама богатих бизнисмена, најчешће матораца преко 50 година. Паре које су нудили тешко која жена би одбила.

Један такав, тачније мало старији, има 64 године, ма прави шваба, са жутом косом и старачким пегама на себи, био је скоро па редовна муштерија. Дане је проводио у бару, седећи и гледајући у мене. На рају ми је понудио да се удам за њега, што ми је на прву помисао било грозно, али након што сам мало размислила и схватила шта све добијам уколико прихватим, прихватила сам.

Удала сам се за њега и ево већ скоро годину дана живим у Берлину. За то нико од мојих не зна и сви и даље мисле да сам на крузеру.

Све је било у реду док нисам схватила да матори није толико богат колико сам мислила, има изнад просека, али крстарење су му уплатила деца којих има петоро. Тако да и стан у ком живимо тешко да ће остати мени. Једино пензија која му је 3350 евра можда остане мени, опет морам се добро распитати да ли и код њих пензије остају супруги, односно колико, јер ако буде испод 2.000 евра, мислим да ми се уопште не исплати спавати поред овог маторог смрада.

Можда јесам фуфица али то ми је једини начин да нешто урадим од живота, а ко мисли да је лако и једноставно и да ми је драго да спавам са човеком који је старији преко 40 година, могу само да кажем - "нека проба".

Исповест распуштенице прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА