Најновије

МАЛА ЈАНА ЈЕ ДАЛА ИСКАЗ КОЈИ НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Ево шта је урадила Зорану Марјановићу!

Адвокат Зорана Марјановића (40) Вељко Делибашић поднео је Вишем суду у Београду приговор на оптужницу коју је против њега по трећи пут подигло тужилаштво, због сумње да је 2. априла 2016. на насипу у Борчи убио супругу, певачицу "Гранда" Јелену Марјановић (33).

Зоран и Јана (Фото: Јутјуб)

Како Курир сазнаје, у одговору на оптужницу Делибашић се позива на исказ Зоранове и Јеленине ћерке Јане, која је изјавила да је кобног дана била са оцем и да се није одвајала од њега. У време злочина, подсетимо, девојчица је имала пет година.

Више тужилаштво је у оптужници навело да су Зоран и Јелена са ћеркицом дошли на насип и да је Јелена кренула да трчи. Они су пешке пошли земљаним путем, сусрели се с њом и Зоран је оставио дете само на насипу, спустио се са супругом до канала, убио је и вратио се до детета.

- Јана је у свом исказу у потпуности дала алиби Зорану.Категорички је тврдила да се од тате ни на тренутак није одвојила. Тврдим да је немогуће да кривично дело буде извршено како је то у оптужници наведено, да он остави дете, убије супругу и врати се до ћеркице - каже Делибашић и тврди да у трећој оптужници не постоје нови докази у односу на претходне две оптужнице, које је исто тужилаштво подизало, али нису прошле провере Вишег суда, а потом ни Апелационог суда у Београду.

- Чињеница је да тужилаштво није пружило доказе на основу којих би постојала сумња да је Марјановић убио супругу. Очекујем да поступак против њега буде обустављен - каже бранилац.

У оптужници, која је 19. априла достављена суду наводи се да је певачица убијена на свиреп и подмукао начин, као и да је њен муж искористио Јеленино поверење да је намами да сиђу с насипа, на ком је остала њихова ћерка Јана. Кад су се, како се наводи, с пута спустили на травнату површину поред канала, Зоран је Јелену најпре оштрим предметом убо у теме и десни лакат.

- Покушала је да побегне и тада су јој испали патика, мобилни и гумица. Скренула је ка каналу, Зоран ју је сустигао и стргао јој горњи део тренерке, али је она тада ушла у канал - наводно се наводи у трећој, као и у прве две оптужнице.

У тренутку кад је загазила у воду, како пише у оптужници, Зоран је стајао на трави и задао јој ударце у главу металним предметом.

- Нанео јој је вишеструке преломе костију лобање, услед којих је преминула, али је пре смрти удахнула воду из канала - пише у оптужници.

Приговоре на оптужницу наредних дана поднеће и остали Марјановићеви адвокати, Никола Думнић, Александар Зарић и Стефан Јокић.

Зоран: Нисам изненађен новом оптужницом

После подизања треће по реду оптужнице, Зоран Марјановић је рекао да није изненађен, као и да и даље верује да ће "једног дана све изаћи на видело".

- После свега што сам преживео у протекле три године, ни крив ни дужан, ништа ме више не може изненадити. Бог све види, тако да ће једног дана на видело изаћи све клевете, фабриковања и намештаљке ковани против мене и моје породице. Од истине нико није успео да побегне, јер Бог је истина и штити праведнике - рекао је оптужени Зоран Марјановић.

Војни и економски притисак САД, повећао кинеске инвестиције у Русији на историјски ниво. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА