Најновије

СРБИЈА ЋЕ НАРЕДНИХ МЕСЕЦ ДАНА БИТИ ПОТОПЉЕНА: Киша ће падати чак 22 дана, а чека нас и 19 дана грмљавине!

Киша, киша, киша, сунце, сунце, ветар, сунце, тако би укратко могла да се опише дугорочна прогноза РХМЗ-а за период од 15. маја до 15. јуна.

Торнадо у Зрењанину снимљен пре три дана (Фото: Јутјуб)

Месечна прогноза РХМЗ-а је оријентациона, напомиње на свом сајту Републички хидрометеоролошки завод Србије. Ипак, на њој се види да нас у том периоду, очекује доста кишних дана.

Србију је синоћ, подсетимо, погодило јако н евреме, праћено јаким ветром и градом. У Београду је "тутњало" читавих два сата, а од Ивањице до Чачка бројни воћнаци нестали су за свега осам минута.

РХМЗ је упозорио на надолазеће невреме, а упаљени су били и метеоаларми. Слично време очекује нас и данас. Таман када се опустимо уз сунце, поподне нас очекује нова тура грмљавине и пљускови. Тренутно је на снази жути метео-аларм.

По свему судећи, слично време нас чека и у наредних месец дана, када би требало да пада киша чак 22 дана. За 13 дана предвиђена је и грмљавина, а за укупно девет дана предвиђа се и јак ветар.

Будите спремни када почне невреме: Овако треба да обезбедите кућу, двориште и ауто за време обилних падавина! Прочитајте ОВДЕ све детаље.

Извор: Б92/Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА