Најновије

ВУЧИЋ ПОРУЧИО ОПОЗИЦИЈИ: Нисмо ми фонтана жеља да испуњавамо захтеве

Председник Србије и СНС Александар Вучић поручио је да није ни мало забринут, нити да се плаши сутрашњег протеста опозиције испред Скупштине Србије и истакао да се дијалог води у парламенту и да неће испуњавати "тајкунске захтеве".

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић је новинарима у Обреновцу рекао да су лидери Савеза за Србију безброј пута говорили да неће да разговарају са њим, иако сада кажу да он неће да седне за сто, те поновио да је парламент место за дијалог и да му не пада на памет да прави партијско-партијске састанке.

– Шта ви хоћете? Нећете у парламент, а где хоћете? Да испуњавамо тајкунске захтеве да би Ђилас и Шолак били задовољнији, ту нема народних захтева. Нисмо ми фонтана жеља да испуњавамо захтеве, већ да разговарамо – рекао је Вучић.

Он је додао да неће сарадњу са онима који су опљачкали државу, али да странке у парламенту морају да разговарају. Истакао је да ће наставити да долази на свој посао на Андрићев венац, без обзира шта опозиција најављује.

– Нисам ни најмање забринут, знам и Ђиласа и Јеремића и Обрадовића какве су кукавице – рекао је Вучић.

Упитан шта ће се догодити ако покушају насилно да уђу у Председништво, Вучић је рекао да ће у том случају бити избачени.

Вучић је рекао и да је замолио министра полиције Небојшу Стефановића да откаже скуп поводом Дана полиције, као и да се откажу неки други скупови који су били најављени у исто време, да „не би било да власт покушава да спречи опозицију“ и да их се плаше.

– Највише волим када су близу Председништва, тад сам најсигурнији, знам да могу да их чувам као мало воде на длану – рекао је Вучић.

Нападнути Срби у Штрпцу на Космету. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА