Најновије

МАНДИЋ ОГОЛИО МИЛА: Ђукановић је саставни део великоалбанског државног пројекта!

Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић изјавио је да је председник Црне Горе Мило Ђукановић наставио са антисрпском политиком и пружањем снажне подршке тзв. држави Косово.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

Мандић је у Подгорици изјавио је да најава Мила Ђукановића да ће радити на обнови црногорске аутокефалне цркве представља наставак антисрпске политике црногорског режима.

Испред Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици почео је Тројичиндански сабор на којем ће бити изражен протест против усвајања Закона о слободи вероисповести, који је усвојила црногорска влада.

"На сабору желимо да пружимо подршку нашим епископима, свештенству, да заједно са Српском православном црквом којој припадамо пошаљемо поруку црногорском режиму и Милу Ђукановићу који је најавио обрачун с нашом Црквом кроз форму наводног обнављања аутокефалности црногорске православне цркве - да то не раде, да је то опасан посао и да је то само наставак антисрпске политике коју они спроводе", рекао је Мандић за РТС.

Мандић наводи да Ђукановић даје снажну подршку такозваној држави Косово.

"Није никаква тајна да је Ђукановић саставни део великоалбанског државног пројекта и да малена Црна Гора на чијем је челу даје снажну подршку лажној држави Косово. Да би могао што снажније да помогне ту државну творовину према упуствима која добија са стране, он има задатака да се обрачуна са Србима који живе у Црној Гори. Они желе да кроз обрачун са Српском православном црквом, кроз асимилацију српског народа у Црној Гори, дају између осталог допринос стварању великоалбанског државног пројекта на овим просторима – истакао је Мандић и поручио да ће наставити с борбом.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА