Најновије

ХРВАТ ПОСЛАО ПОРУКУ ВЕЉКУ ПОШТО ЈЕ ПОБЕДУ ПОСВЕТИО АРКАНУ: Овакав одговор српског боксера нико није очекивао! (ВИДЕО)

Вељко Ражнатовић је победио Хрвата Петра Мрваља у свом седмом профи мечу у каријери, а овај дуел изазвао је велику пажњу јавности. 

Победник (Фото: Јутјуб)

Након победе, у мору коментара међу којима су они који га хвале и подржавају га, они који причају како му је меч био намештен, те они у којима пишу да Вељко не воли Хрвате, јавио се човек из Загреба који је својом поруком привукао велику пажњу и "натерао" Ражнатовића да отворено изнесе свој став о комшијама.

"Иако сам из Загреба, морам рећи да не намешта мечеве. Дечко је једноставно добар у боксу, свиђало се то нама или не. Пошто сам и сам одрастао без оца, схватам да му фали отац, па схватам и ту његову посвету. Али, на жалост, чини ми се да је та посвета против свих Хрвата", почео је извесни Едвин Д. из Загреба.

"Петар је изгледа представљао Хрватску. Исто тако, чиниш ми се као стварно коректан дечко у својим изјавама и штета је да нас мрзиш. Мржња је негативна емоција, избаци то из себе. Рат је готов. Схватам да поштујеш своје, али прошири мало видике. Има нас свакаквих. У свим народима, али, ти то већ знаш. Добар си. Настави тако. Буди спортиста испред свега. А ми будимо реални, дечко је добар. Доћи ће и тежи противници па ћемо видети. Сујета је добар мотиватор па крените да тренирате. (смех) Али, имајте поштовања за противнике. Поздрав Вељко, честитам на победи", поручио му је Едвин Д.

Убрзо, стигао је Вељков одговор.

"Брате, не мрзим никога. Искрено и од срца ти ово говорим. Ко је према мени добар, ја ћу бити 10 пута бољи према њему. Ко поштује моју земљу и мој дом заслужује од мене само још веци респект. Рат је готов, мржњу нико не шири нити гаји у души. Искрен поздрав за Загреб", написао му је Вељко.

"Е, па, свака част. Схватам ја тебе и емоције су ту. Види Вељо, поштујемо ми и Србе и Србију. И камо среће да се то више све заборави. Искрене честитке и срећно. Стварно си добар у овоме и свака ти част. Пустимо приче", написао је Едвин.

 

Језиву причу прве жене Исламске државе, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА