Најновије

"Покупио сам уличарку док је жена била на путу!" Мислио је само да је нахрани, а она му се одужила!

Ово је исповест мушкарца који је направио нешто што никада није планирао - једноставно се догодило. Отворено је проговорио о својој прељуби на Интернету, али тек након што је добио уверење да ће остати анониман.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Моја супруга је отишла на службени пут на 17 дана, можете замислити колико сам због тога био напаљен, била је толико далеко. У то време наишао сам на атрактивну уличарку, или лепше речено бескућницу. Та жена је имала негде између 27 и 35 година, или тако некако. Покупио сам је са пута са намером да јој платим топли оброк у ресторану. Било нам је јако лепо док смо чекали храну. Питао сам је има ли где да спава или место где редовно добија оброк, хтео сам је одвести тамо. Рекла је да нема. 

Повео сам је у свој стан. Тамо се истуширала, опрао сам јој одећу и дао јој нешто одеће коју сам имао у кући, а нисам користио. Она је опрала посуђе. Затим смо сели, јели и гледали филм. Сажалио сам се кад сам је видео како гута храну, буквално као да не зна да ли ће опет јести. Рекла ми је да ће отићи ускоро, а ја сам јој одговорио како нема проблема.

У међувремену сам се испружио на кревету док смо гледали ТВ, а она је седела на столици. Тада ме питала може ли мало лећи. Рекао сам да може. Легла је и заспала, или сам барем мислио како спава. Лежао сам поред ње.

На крају смо се почели мазити и љубити. Имали смо секс два пута те ноћи. Била је слатка, а секс је био заиста добар. Иако, било је некако чудно, али ипак се између нас створила нека веза. Уживао сам те ноћи. Било је жестоко. Заправо сам уживао са њом више него са својом женом која понекад као да је болесна и није у могућности пружити ми потпуни ужитак.

Плавуша која је утрчала обнажена на терен открила зашто је то урадила, више сазнајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА