Најновије

ДЕЛИЈЕ ИЗДАЛЕ САОПШТЕЊЕ: Сви прави Звездаши ће бити на овом скупу!

Навијачи Црвене звезде позивају све заинтересоване да дођу у суботу у 12 часова испред Спортског друштва Црвена звезда.

Делије на Маракани (Фото: Јутјуб)

Колико је чланство у Црвеној звезди битно навијачима показују и многе повољности које имају они који се одлуче на овакав корак, свакако је нешто што се исплати и на шта вас и саветују из редова клуба.

Навијачи Црвене звезде сада имају позив за све оне којима је овај клуб у срцу, циљ је обнављање чланске карте за сезону 2019/20.

"Звездаши, Делије...да не дужимо много! Позивамо све оне којима је наш клуб стварно у срцу, да дођу у суботу испред зграде Спортског друштва у 12 часова, где ћемо се скупити, надамо се у великом броју, и одакле ћемо заједно отићи да обновимо чланство и извадимо сезонске карте за следећу сезону. Ово је лична карта свакога ко себе сматра делом породице која је уз клуб нон стоп, и зато позивамо све Звездаше, Делије групе, градове, крајеве, млађе, старије... који препознају значај ове акције, да се појаве у суботу у 12, и да бројношћу покажемо и дамо пример осталима, шта треба да следе! Да закотрљамо звездашку причу како наш клуб и заслужује последњих година!

Време је да Звездаши коначно дају повратни сигнал клубу који је у последње време много испред трибина нашег стадиона, а и да није, ово је ствар која треба да постане најнормалнија за свакога ко себе сматра навијачем! Почнимо полако да градимо културу одласка на стадион заједно! Времена има довољно да сви наместе своје обавезе тако да могу да се појаве на овом веома битном Звездашком скупу! Субота 12 часова - сви на стадион!", стоји у позиву Звездаша.

Погледајте ОВДЕ који су то 10 тимова најскупљи у квалификацијама за Лигу шампиона и на којем је месту Црвена звезда.

Извор: sportske.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА