Најновије

ЛУНА OДЛЕПИЛА: Хоћеш да ме је*еш пред свима? Третираш ме као кера! (ВИДЕО)

Њих двоје се не смирују...

Луна је све нервознија како се ближи крај Задруге 2 (Фото: Јутјуб)

Задругар Марко Миљковић синоћ је био веома расположен због журке коју је за све њих приредио Велики шеф, а помало припит био је весео док је играо са својим цимерима. Он није запоставио ни своју девојку Луну Ђогани, али је према њој поново поступио онако како она није очекивала.

Он је у једном тренутку Луну ухватио за врат покушавајући да приступи агресивно, иако јој је у расправи нагласио да му то није била намера. Међутим, она је исхитрено одреаговала и одмах напустила журку где се упутила ка доку.

"Немој да ме набијаш на ку*ац! Смета ми то! Хоћеш да ме је*еш овде пред свима?! Ти као да хоћеш намерно да се свађаш, напио си се па те боли ку*ац! Рекао си да ти кажем шта ми смета, а ти сад говориш да се фолирам", рекла је Луна.

"Имали смо се*с у вц-у, шта је то битно! Ја то нисам ни помислио да урадим! Као да сам знам шта урадио", рекао је Марко.

"Извини, мислила сам да то хоћеш да урадиш, нисам хтела да те увредим", правдала се Луна.

Марко је одмах отишао за њом, јер није могао да схвати због чега се наљутила, а онда су ушли у сукоб који је он одмах прекинуо, јер се окренуо и вратио на журку.

"Третираш ме као кера! Хваташ ме за врат! Ружно је! Ако ти кажем да то не радиш, онда немој! Напио си се и боли те ку*ац", рекла је Ђоганијева.

"Је*о ме пас кад сам ти дао алкохол да попијеш! Ти кад попијеш, ни за го ку*ац ниси! Ужас! Шта је са тобом? Да ли си ти нормална", питао је Марко који се одмах окренуо и вратио на журку.

Прочитајте ОВДЕ како је Станија шокирала све у Задрузи.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА