Најновије

КУКА О ВЕЛИКОЈ СРБИЈИ А ПРАВИ ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ: Матија Бећковић оштро о прљавим плановима Мила и Црногораца!

На питање како је религијско питање постало политичко, Бећковић је духовито одговорио да то већ прелази у надлежност медицине.

- Они су се сетили да Црногорци нису Срби, а до те идеје нису дошли врло досетљиви и лукави Херцеговци. Тако да су се они сада, када им је већ то пало на памет, лишили Његоша, Марка Миљанова, Стефана Митрова Љубише, Гаврила Дожића, Амфилохија Радовића...

Бећковић је прокоментарисао и забрану коју му је увела Црна Гора, рекавши да су му они “поставили мишоловку на којој пише: Слободно грицни”.

На питање зашто је Милу толико стало до црквених ствари, Бећковић је рекао:

- Па, када су они дошли на идеју да нису Срби, морају то некако и да образложе све новијим и новијим апсурдима. Они су сада у власти мањина других националних заједница које их подржавају у свему томе. Милован Ђилас је био оптуживан да је он измислио ту нацију. Међутим, кад је дошао на црну клупу, он је изјавио да је Србин и на затворском листу је записана његова српска националност. Тако им се замерио. Он је писао да је у оквиру комунистичке утопије све могуће, па и то да Црногорци могу бити и нешто друго, а не Срби, а они су дошли на идеју да никад нису били Срби. Једино смета што у тим борбама за слободу и вековном ропству под Србима нису испевали ниједну песму о борби Црногораца са Србима, али није искључено да је напишу... - рекао је Бећковић.

Наш академик је прокоментарисао и Милову констатацију да СПЦ у Црној Гори “чува инфраструктуру велике Србије”.

- Он причајучи о великој Србији, ствара велику Албанију. Борећи се против једне које нема нити је било, он се бори за једну другу које формално нема, али је стварно има.

Шиптари ударили на руски капитал у Црној Гори! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА