Најновије

"Пет министара не заслужује ни кафу у влади"; "Неко воли да се кинђури", а није Зорана!

У влади седи најмање пет минстара који не заслужују ни кафу у њој да попију, изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

"То ћу да кажем и у Скупштини Србије и да их питам - докле ћете да се кријете иза неког другог, шта сте урадили, шта пише у вашем известају о раду", рекао је Марковћ за данашње "Новости".

Упитан на које министре мисли, он је рекао: "Мислим на кога мислим. Неко воли да се кинђури и да се слика".

На констатацију да је, кад се помене сликање, асоцијација министарка Зорана Михајловић, Марковић каже да не мисли на њу и истиче да она има "мушки" резултат.

Поводом најаве бојкота избора од стране опозиције, Марковић каже да њима није проблем власт ни Александар Вучић, већ да се међусобно уцењују.

"Опозициција ван парламента уцењује партије у парламенту да изадју из Скупштине. Они то морају да прихвате јер не могу да предју цензус сами. И тако све укруг. Највећи проблем код њих је ко ће под којим бројем на листи, јер се мандати додељују по редоследу", рекао је он.

На питање да ли би, уколико председница владе Ана Брнабић поново буде кандидат за премијерку, гласао за њу, Марковић каже да не размишља о томе додајући да мисли да премијер треба да буде Ивица Дачић.

Говорећи о решењу за Косово, Марковић каже да је за њега прихватљиво оно које је у интересу Србије и да је сигуран да "Вучић неће злоупотребити интерес" те да је најважнија безбедност Срба.

Још једна земља повукла признање Косова! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА