Најновије

ЧУДО У ПРАВОСЛАВНОЈ ЦРКВИ: Хтели да затворе, а онда је икона Мајке Божје заплакала! (ВИДЕО)

Атина Метропулос, која ради у Грчкој православној цркви Свете Тројице у "Belmont Central", рекла је да је шокирана што икона Богородице која држи Исуса има траг течности који цури из сваког ока рано у недељу ујутро. Прво је то била нека врста уља, али након детаљније инспекције схватила је да је воденаста.

Икона Богородице (Фото: јутјуб)

Метропулос је упала у канцеларију оца Николе Јонаса и рекала му о "плачућој" слици. Он је течност скупљала памучним куглицама и слике објавио на Фејсбуку. Од недеље, више од 300 људи је дошло у цркву да виде очигледно чудо.

"У православној цркви је уобичајено видети такве појаве", додао је он. "Али то имати лично било је врло неодољиво. Када се такве ствари догоде, осећам се као мало дете када први пут кренем у фабрику слаткиша - и само сте у страху."

Основана 1897. године, црква Свете Тројице‚ је друга најстарија грчко-православна заједница у Сједињеним Државама. Али је већ неко време финансијски проблемима - зграда цркве била је пред затвараањем пре него што су после анонимне донације врата ипак остала отворена. Ипак је остало 8 милиона долара дуга, а црквена заједница је мислила да је ово можда последња недеља у којој ће моћи да долазе у цркву.

Стечајни судија одобрио је продају зграде цркве за 2,5 милиона долара, мада су се неки жупљани надали да су Богородичнине сузе знак да ће их друго чудо спасити од продаје. "Ја бих радије рекао да Девица Марија разговара с нама", рекао је отац Јонас. "Само бих јој допустио да заврши свој разговор. И, да видимо шта се догађа."

Ово су српски гробови које ће чувати УНЕСКО, више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА