Најновије

ШИПТАРИ ИЗАЗВАЛИ СКАНДАЛ! Окачили заставу Албаније на школи у Грачаници! Ученици моткама на провокаторе! Српска тробојка се поново вијори!

На анексу зграде у изградњи у којој се налази Основна школа “Краљ Милутин” као и средња Медицинска и Грађевинско-саобраћајна школа јутрос је осванула албанска застава, потврдио је Дејан Петковић, директор Грађевинско-саобраћајне школе „Приштина“ у Грачаници.

Основна школа “Краљ Милутин” у Грачаници (Фото: Јутјуб)

“Окачена је јутрос када су дошли радници па смо се ми организовали. Ученици су узели мотке од грађевинског материјала, хтели су да се обрачунају са петнаестак младих Албанаца који раде за тог неког. Застава је скинута, ми смо ученике смирили, вратили у учионице и звали Косовску полицију”, описао је јутрошње догађаје један од три директора чији ученици похађају школе у овом објекту.

Радници су се убрзо повукли у комбије којима долазе на посао, а након интервенције полиције, два радника су приведена на информативни разговор.

“Када су радници отишли, окачена је српска застава”, додао је он.

До школе је дошао и главни извођач радова и обећао да са подизвођачем чији су радници поставили заставу више неће сарађивати.

“Ми смо инсистирали да до петка уопште не долазе да раде, да се ситуација мало смири”, наводи Петковић.

Ове информације потврдио је и Братислав Трајковић, командир полицијске станице у Грачаници наводећи да су две особе позване на информативни разговор и да се даље чека на извештај тужиоца.

Прочитајте ОВДЕ какав је вандалски чин направио Рамуш Харадинај.

Извор: Косев

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА