Најновије

ЂУКАНОВИЋ ЖЕНИ СИНА ЈЕДИНЦА: Гала венчање одржаће се на Светом Стефану!

Блажо Ђукановић, син председника Црне Горе и Демократске партије социјалиста Мила Ђукановића, заказао је венчање 21. септембра у хотелском комплексу Свети Стефан.

Ђукановићи (Фото: Јутјуб)

Више извора потврдило је “Вијестима” да Ђукановићи припремају гала венчање свом сину јединцу.

Млађи Ђукановић наводно намерава да се ожени у Милочерском парку, којим управља компанија “Адритиц пропертиес“ грчког бизнисмена Петроса Статиса, блиског пријатеља шефа државе и партије.

О детаљима свадбеног весеља мало се зна, између осталог и ко ће од музичких звезда увесељавати званице, међу којима се очекују људи из политичког врха државе, бизнисмени, представници културног и јавног живота...

Млађи Ђукановић се годинама успешно бави бизнисом у сектору енергетике и његове две компаније имају милионске профите. Тридесетједногодишњи Ђукановић ушао је и у бизнис изградње мини-хироелектрана и на водотоковима на подручју колашинске општине започео изградњу две централе. У томе је имао подршку стрица - банкара Аца Ђукановића, али и оца док је обављао функцију премијера.

Серију гламурозних венчања у Црној Гори практично је отворио Статис. Он је 2007. у новоотвореном “Сплендиду“ за неколико стотина званица приредио спектакулранно весеље, коме је присуствовао и Ђукановић. Статис се тада венчао са манекенком Недом Чађеновић.

Први рекет света Новак Ђоковић пре пет година је стао на “луди камен” у Милочерском парку, када је јулу организовао венчање са дугогодишњом изабраницом Јеленом Ристић. То венчање изазвало је велико интересовање и светских медија.

И некадашњи други човек државе и ДПС-а, Светозар Маровић, организовао је венчања за свог сина 2009. у луксузном “Сплендиду“. Да је свадба била берићетна, откривено је за време суђења у оквиру процеса одузимања имовине млађег Маровића. Милош који се венчао са Тамаром Поповић тврдио је преко својих заступника да је од свадбе зарадио 150.000 евра. На списку оних који су га частили су Мило Ђукановић и његова супруга Лидија, контроверзни бизнисмен Бранислав Брано Мићуновић и српске фолк звезде Ана Бекута и Аца Лукас.

Пет година касније, у истом хотелу Светозар је приредио ништа мање гламурозно венчање за своју кћерку, тадашњу менаџерку Општине Будва Милену Маровић, која је “да” изговорила тадашњем градоначелнику Цетиња, а садашњем министру културе Александру Богдановићу.

Гламурозна венчања у “Сплендиду“ организовао је и Мићуновић, у марту 2015. када се венчала кћерка Андреа пред неколико стотина званица за Милоша Кустудића. Две године касније, у новембру 2017, Мићуновић је оженио и сина Ђорђа са манекенком Зораном Мандић.

Гала свадбу у петровачком хотелу “Палас“, у септемрбу 2013. правила је председница врховног суда Весна Меденица, када је женила сина Милоша са Тијаном Бурић, сестричином већинског власника Лутрије Црне Горе Саве Џигија Грбовића, а кума им је била Андреа Мићуновић, ћерка Брана Мићуновића.

Прочитајте ОВДЕ  шта је Пленковић назвао очигледном провокацијом Србије.

Извор: vijesti. me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА