Најновије

ВУЧУРОВИЋ ОГОЛИО МИЛОВОГ МИНИСТРА: Плиткоумни Бошковић вређа СПЦ, а припада партији чији се идентитет налази у идејама фашисте Дрљевића!

Министар одбране ЦГ Предраг Бошковић послао је данас поруке мржње према СПЦ, њеном свештенству и православним верницима, чиме је показао да су позиви на преговоре, који стижу из Владе Црне Горе, само манипулација режима, који се налази у једној од најтежих ситуација до сада“, казао је посланик Демократског фронта Јован Вучуровић.

Јован Вучуровић (Фото: Јутјуб)

“Плиткоумни министар осмелио се и да вређа Цркву, саопштавајући како треба да се дозове памети, чиме је само још једном доказао на који начин криминални режим гледа на СПЦ која је основала Црну Гору“, појашњава он.
 
Пошто је Бошковић, додаје посланик Вучуровић, “познати прелетач”, он увек мора шефовима да доказује приврженост новој дукљанско-монтенегринској идеологији, најчешће тако што ће пљувати по вредностима својих предака.

“Исто као што у том бесомучном и кукавичком доказивању шиканира запослене у Министарству одбране и припаднике Војске ЦГ, тако што данима покушава, казнама, претњама и уценама, да их спречи да учествују на литијама са својим народом. Међу припадницима војске има много часних људи, и срамно је да један овакав министар прети таквим људима, који су под оружјем и желе часно да га носе, у духу традиције својих предака“, оцењује он.

Према његовим речима, Црква и војска су кроз историју били темељи Црне Горе.

“Али узалуд је о томе причати Предрагу Бошковићу, који је са својим шефовима радио све да понизи војску и војничке традиције Црне Горе, како би она постала послуга оних који су убијали наш народ и рушили државу. Захваљујући издајничкој политици ове власти, војници из ЦГ данас се брукају и учествују у окупацији јужне српске покрајине КиМ, присуствују прославама злочиначке олује, налазе се на ратом захваћеним подручјима, где ризикују своје животе због тога што Мило Ђукановић мора да се додворава својим шефовима у НАТО“, каже Вучуровић и додаје да је зато “неумесно и безобразно кад Бошковић прелетач уопште помиње идентитет Црне Горе, јер припада партији чији идентитет се налази једино у идејама фашисте Секуле Дрљевића, и која је у својим програмским документима зацртала да направи неку творевину која нема везе са Црном Гором”.

Покушај отимања светиња и обрачун са СПЦ требало је да буде последњи чин тога срамног пројекта, каже Вучуровић, али десетине хиљада људи на литијама показале су да тај план монтенегринских екстремиста не може успети и да ће наићи на најжешћи отпор.

“С вером у Бога, слобода или ништа“, закључио је посланик Вучуровић.

Прочитаје ОВДЕ шта је митрополит Амфилохије поручио црногорским властима.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА