Најновије

НИСУ МИГРАНТИ, ВЕЋ АВИОН ПУН ЏИХАДИСТА! Униформисани и наоружани до зуба, кренули су на нове задатке! А све уз подршку САД и Турске! (ВИДЕО)

Плаћеници турске "Сиријске националне армије" (СНА) недавно су снимљени на лету према Либији како би помогли Влади националног споразума (ГНА) коју су признале САД.

Либијска национална армија (Фото: Јутјуб)

У видеу који се дели на друштвеним мрежама, на овом лету за Триполи може се видети авион пун милитаната, од којих су неки снимљени у својим војним униформама док покривају лица рукама.

Прошлог месеца, извештај "Bloomberg News" открио је да Турска пребацује неколико стотина милитаната из Сирије у Либију како би помогли ГНА у њиховој борби против Либијске националне армије (ЛНА).

Од тада, најмање 19 сиријских милитаната убијено је током сукоба са Либијском националном војском, саопштила је раније ове седмице Сиријска опсерваторија за људска права (СОХР).

Турска је јавно негирала слање било каквих сиријских милитаната у Либију, као што је негирала и такозвана Сиријска национална армија.

Упркос овим тврдњама, неколико видео снимака СНП-а појавило се на друштвеним мрежама, заједно са фотографијама сиријских бораца убијених у Либији.

Погледајте ОВДЕ невероватне маневре руских пилота.

Извор: Ало/ almasdarnews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА