Најновије

ВУЧИЋ РАЗГОВАРАО СА МАКРОНОМ: Председник Србије положио венац жртвама Холокауста у Јерусалиму! (ФОТО/ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић положио је венац у спомен жртвама Холокауста у Меморијалном центру "Јад Вашем" у Јерусалиму, где се одржава церемонија обележавања 75. годишњице ослобођења концентрационог логора Аушвиц.

Емануел Макрон (Фото: predsednik.rs)

Вучић је био међу бројним светским државницима који су одали пошту и положили венце, а пре њега то су учинили председник Русије Владимир Путин, а после Вучића председник Француске Емануел Макрон.

Председник Србије је на инстаграм профилу "будућностсрбијеав" објавио видео снимак полагања венца на коме се види да се том приликом руковао са Путином, као и са Марконом са којим се задржао у краћем разговору.

Вучић борави у Јерусалиму поводом одржавања 5. светског форума о Холокаусту - "Сећање на Холокауст, борба против антисемитизма".

Више од 40 лидера окупило се у Јерусалиму поводом обележавања Међународног дана сећања на Холокауст и 75 година од како је Црвена армија ослободила Аушвиц, логор смрти у којем су нацисти убили око 1,3 милиона људи, међу којима више од милион Јевреја.

Притисак САД на Приштину мора бити много јачи да би они укинули таксе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА