Најновије

"ЊЕНО СРЦЕ ЈЕ ОД ЧЕЛИКА. НЕ ПОТЦЕЊУЈТЕ ЈЕ": Ко је жена која заправо стоји иза Мегзит драме?

Дорис Рагланд, мајка Меган Маркл, наводно је имала “тиху, али одлучујућу” улогу у одлуци војвоткиње и војводе од Сасекса да потраже финансијску независност у Северној Америци, односно да се удаље од краљевске породице.

Хари и Меган (Фото: Јутјуб)

- Она је опуштена, и људи виде њен прстен у носу и дредове, који су кул, али не заваравајте се, она има срце од челика. Не потцењујте је - каже њена некадашња блиска пријатељица.

- Меган јој је увек веровала у потпуности, али је и Харију, који је рано остао без мајке, била ослонац - додаје извор.

Она открива да је Дорија веома топла особа, савршена куварица и има мајчински однос, али да не спада у особе које воле да привлачи пажњу, а Харију та дискреција и ћутање много значе.

Дорија је снимљена на венчању пара у мају 2018, као једини члан Меганине породице који је присуствовао церемонији у Виндзору, али иначе има врло мало њених фотографија, што је многе навело да се запитају: "Где је Дорија?"

- Дорија је одувек ценила своју приватност, али сада већ неколико недеља путује тамо-амо. А када није код њих, стално је поред телефона - каже извор.

У интервјуу за Би-Би-Си, који се поклопио с његовом веридбом, принц Хари описао је будућу ташту као “невероватну”, а када се у мају прошле године родио Арчи, Дорија је провела шест недеља с Харијем и Меган у Фрогмор котиџу, резиденцији који су управо реновирали.

Била је с њима и за амерички празник “Дан захвалности” у новембру, а онда су заједно провели Божић у вили од 11 милиона фунти на Острву Ванкувер, где су преспавали и прошлу ноћ.

Доријина некадашња пријатељица уверена је да она сасвим сигурно саветује пар током најновије драме.

Дорија је рођена 1956. у Кливленду (Охајо), као ћерка болничарке Џанет и трговца старинама Алвина. Дорија је још била беба кад су се преселили у Лос Анђелес у потрази за америчким сном. Алвин, харизматичан мушкарац, за кога кажу да је магично привлачио жене, продавао је дрангулије из пртљажника свог аутомобила, а касније је отворио антикварницу. Кажу да никада није много зарађивао, јер се тешко раздвајао од својих блага.

Његова смрт у марту 2011 - имао је 82 године - била је последица невероватног несрећног случаја: саплео се о поводац свог пса и главом ударио у плочник. После његове смрти, Дорија је у џеповима његовог одела нашла златнике у вредности од више хиљада фунти.

Алвин је Дорији и њеној сестри Сондри оставио кућу у црначкој крају у Виндзор Хилсу. Дорија је исплатила сестру тако да је морала да отплаћује кредит од око 100.000 фунти.

Дорију је дубоко погодила смрт мајке, која је умрла врло млада.

- То је нешто што је навело Дорију да води рачуна о свом здрављу - објашњава извор. То је нешто што је научила и Меган.

Када су Меган и Хари најавили да ће напустити краљевске дужности и постати независни, Дорис је одмах схватила. И њој је увек било важно да буде финансијски независна.

Жена, која је ћерки одмалена говорила да “ништа не даје за џабе”, зближила се с принцом Харијем.

- Дорија је увек била самосвесна и желела је да нешто направи од свог живота - каже извор.

После кратког времена у Северној Калифорнији, где је живела као хипик и радила на плантажи за минималну накнаду, 1979. вратила се у Лос Анђелес, где се запослила као секретарица на телевизији "Еј-би-си". Тамо је упознала Томаса Маркла, 35-годишњег разведеног мушкарца, који је радио као директор светла.

Томас је у документарном филму на Каналу 5, који је емитован прошле недеље, изјавио да је то за њега била љубав на први поглед и да су се венчали 1979. у будистичкој церемонији. Меган је рођена две године касније, августа 1981.

Међутим, после само две године, брак се распао, како Томас тврди, због његовог захтевног радног распореда. У једном моменту је радио на два радна места да би отплаћивао породичну кућу у Вудленд хилсу.

Када је Томас довео “двоје деце у тинејџерском узрасту из првог брака, Дорија је постала маћеха.

Морала је да се бори и са расизмом. Када би Меган, којој је тепала "Цвете", у колицима извела у шетњу, људи су је питали да ли је њена дадиља.

- Дорија није била срећна, хтела је да се врати у град и то је и урадила - рекао је Томас за Канал 5.

Када је Меган имала 11 година, она и отац су прешли у стан близу њене скупе приватне школе за девојчице “Безгрешно срце”.

Неки су се питали зашто је Дорија напустила Меган, која је живела с оцем од 11. до 18. године, када се уписала на факутлет. "Мејл он сандеј" открива да је никада није “напустила”. Дорија и Томас су остали блиски пријатељи, и мада је Меган причала о томе да је расла на снимањима сапуница, ипак је викенде проводила с оба родитеља.

Дорија, која је чврсто одлучила да буде финансијски независна, отворила је бутик, који је пропао, али је завршила мастер студије социјалног рада на Универзитету Јужне Калифорније.

Томас је пре седам година напустио Еј-би-си и преселио се у миран градић Росарито, на обали Мексика. Упркос томе, приликом честих путовања у Лос Анђелес, и даље одседа код Дорије.

Објављен снимак Трампове вечере на којој се расправља о Украјини!  Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: dailymail.co. uk/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА