Најновије

ЖЕЛИТЕ ПРИЈАТЕЉСТВО СА ПОВЛАСТИЦАМА? 5 разлога због којих ћете се горко кајати

Спојити лепо и корисно вечита је тежња човекова. Ипак, постоје разлози због којих наизглед идеалан сценарио "пријатеља са повластицама" може кренути по злу.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Најчешћи ризик успутног секса односи се на пропаст доброг пријатељства. Уколико вам се током живота догоди да уживате у еротским гозбама са познаником, док истовремено трагате за сродном душом, можда би било боље да се определите за једну од опција. Пет добрих разлога натераће вас да донесете коначну одлуку.

1. Ваш однос се временом мења

Ово правило важи од када је света и века. Две особе започну везу без обавеза, али у једном тренутку код некога од њих почињу да се рађају осећања. Док "секс комбинација" траје, емоције се одбацују са гнушањем. Ипак, не треба их се стидети. Многи авантуру започну у периоду када им није до везивања, али потребе се временом мењају.

2. Неко ће на крају одустати

Чак и да сте обоје потпуно искрено започели нову етапу у вашем животу, извесно је да ће "пријатељство" пући. Неко се пресели у други град, започне озбиљну везу или једноставно пожели да стави тачку. Шта год да се догоди, једно је сигурно - пријатељство са повластицама не траје вечно и крај је најчешће непријатан.

3. Приметићете да флертује са другим особама

Будући да сте ипак пријатељи, сигурно је да ћете се бар једном наћи у већем друштву. То значи да ћете свог "пријатеља" видети како очијука са познатом или непознатом особом. Многима то није проблем, јер су правила постављена на почетку, али није искључено да ће се појавити љубомора.

4. Промениће се односи унутар вашег друштва

Не треба да вас брине шта други људи мисле о вашој интими, али неминовно је да се "пријатељство без обавеза" одражава на атмосферу која влада у заједничком друштву. Одавно сте постали тема о којој причају, па ће неки од њих променити начин опхођења према вама, пише Попсугар.

5. Неко ће се наљутити пре или касније

Да ли је секс без обавеза заиста вредан доброг пријатељства? Уколико се познајете површно, "пријатељство са повластицама" неће много покварити ваш однос (осим уколико је секс лош). Међутим, добро размислите да ли добро старо пријатељство вреди жртвовати због неколико узбудљивих ноћи.

Зашто је добар јутарњи секс прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА