Најновије

ТЕКУ РЕКЕ КРВИ: Јермени ракетирали град у дубини територије Азербејџана! Има мртвих!

Јерменске снаге у току ноћи ракетирале су други по величини град у Азербејџану, Генџе, који је далеко иза линије фронта, а у нападу је убијено седам цивила и рањено 34, укључујући малолетнике, саопштило је Министарство спољних послова Азербејџана.

Азербејџан. (Фото: Министарство одбране Јерменије)

Како се наводи у саопштењу, до напада је дошло упркос споразуму о хуманитарном прекиду ватре постигнутом у суботу током састанка министара спољних послова Азербејџан и Јерменије у Москви, уз посредовање Руске Федерације.

Према наводима Министарства, медицински радник је тешко повређен у нападу јерменских оружаних снага на санитарно медицинско возило, јасно обележено белом заставом, које је сакупљало тела јерменских војника на подручју Суговшана.

Министарство је оштро осудило "чин агресије Јерменије" и позвало међународну заједницу да предузме одлучне кораке како би присилила Јерменију да се придржава међународног права и својих међународних обавеза, наводи се у саопштењу.

- Пуна одговорност за ситуацију у региону лежи на јерменском политичком и војном руководству - став је Министарства спољних послова Азербејџана исказан у саопштењу.

Ако ово допустите, ни маска вас неће спасити! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА