Најновије

Веизовић: Вучић је са „новим“ министрима доказао да увек може горе, јаче и брже да уништава и понижава

Кад год помислимо не може горе велики вођа нас удари по прстима и докаже да може и брже и боље и јаче да удара по народу над којим влада.

Весна Веизовић (Фото: Васељенска)

Пише: Весна Веизовић, Васељенска

Ако занемаримо ротације које су саме по себи понижавајуће, овај „нови“ кадар је скупина свакојаког полусвета од неписмених порнићарки до људи способних само за сопствено ухлебљење, само не нови!

Ако погледамо са самог врха овог циркуса прва међу неједнакима Ана Брнабић, чији је и први мандат окићен скандалима, непотизмом, корупцијом и суживотом у државној вили са љубавницом у нелегалној брачној заједници.

Но, не лежи враже, чим се питање статуса љубавница потегло најављују се и измене закона којим ће се легализовати истополни бракови, омогућити истима усвајање деце, поменула бих и легализацију мафије, али неко скоро даде најбољу дефиницију стања у нашој држави: Свака држава има своју мафију, само наша мафија има своју државу.

Дакле и да по страни оставимо сто и један скандал, напрасно и незаустављиво богаћење породице Брнабић, па и питање нелегалног породичног статуса, остаје де факто чињеница да је на челу Владе Србије једна декларисана лезбејка хрватског порекла.

Када се у једну земљу шаље амбасадор, шаље се обично спрам прилика и заслуга. У шали кажу да се у Србију шаљу амбасадори по казни, није далеко од истине, али по том систему изгледа и велики вођа награђује министарства.

Пошто је довољно понизио често непослушну војску Србије , сада је прешао на чуваре реда који су са Слинавог прешли на смлату Вулина илити теткиног малог, како рекоше који је професионалац једино у мењању униформи.

Синиша Мали се показао као велики, па је успешно задржао свој ресор. Иако је доказани лопов, лажни доктор, биће да баш такав муфљуз и треба да води рачуна о нашем буџету.

Слина је сада прешао на војску. Вероватно ће и он по брзом поступку проћи тродневну обуку, навући униформу, појести пред камерама тањир бураније, бар што се тиче оружја не морамо да бринемо, ту се показао као професионалац. И да извезе и да уништи!

Госпође вечите министарке Јоксимовићка за коју су поједини и заборавили да постоји, сем кад избије у жутој штампи са урнебесним стајлингом, за којим не посустаје и колегиница јој Зорана Михајловић, такође су задржале своје позиције.

Млађани Удовичић и један од најбогатијих министара у Влади такође је остао на својој позицији, иако је било изгледа да ће бити замењен, ако ништа а оно због бројних малверзација у овом министарству које годинама уназад арчи новац пореских обвезника и без икаквих оправдања га немилосрдно троши.

Ни династија Кркобабић није избегнута да буде награђена, па су тако лажни спасиоци пензионера и поштари овог пута између осталог добили и министарство за бригу о селу.

Страначки прелетач број један, Маја Гојковић добила је министарство културе. Да је бар туђа земља, а ми непријатељи па да се смејемо ко људи.

Ипак врхунац лудила овог министарског циркуса јесте поставка Гордане Чомић која је после оног симболичног самоубиства добила Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог.

Другим речима по први пут су све оне НВО које се боре за права над Србима и права да прикажу Србе као геноцидне злочинце и сваку преосталу нормалност као девијацију, борци против породице, СПЦ, добили своје лично министарство!

Увек дакле може горе! Боље не изазивати да нас велики вођа не демантује!

Извор: Васељенска

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА