Најновије

ЛАВРОВ СЕ ОПРОСТИО ОД ДАЧИЋА ЧЕСТИТКОМ: ''Урадили смо много''

Председник Народне скупштине Ивица Дачић примио је амбасадора Русије у Србији Александра Боцан-Харченка, који му је уручио честитку министра спољних послова Сергеја Лаврова поводом ступања на нову дужност.

Сергеј Лавров (Фото: РИА Новости)

У честитки се наводи да су Лавров и Дачић током година сарадње у својству шефова спољнополитичких ресурса успели да постигну много.

Министар Лавров је захвалио на заједничком раду и изразио очекивања да ће Дачић као председник парламента искористити богата искуства и знања у циљу заштите интереса и угледа Србије, као и да ће дати снажан допринос јачању парламентарне сарадње Србије и Русије.

Амбасадор Боцан-Харченко такође је честитао Дачићу ступање на нову дужност и пожелео му много успеха у обављању те одговорне функције, саопштено је из Парламента.

Захвалио је на одличној сарадњи оствареној током обављања претходне функције и изразио наду да ће она бити настављена и на новој дужности.

Током разговора било је речи и о припремним активностима поводом предстојеће посете руског министра спољних послова Сергеја Лаврова Београду.

Како Русија окреће леђа Трампу, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА