Најновије

ДОЛАЗАК НАЈАВИО И ГРЕНЕЛ! Срби, Црногорци и Македонци се масовно окупљају у Чикагу, придружили им се Американци! (ВИДЕО)

Инцијатива “Срби за Трампа 2020” организовала је у суботу у Чикагу митинг подршке председнику САД Доналду Трампу пред изборе који ће бити одржани у уторак.

Ричард Гренел. (Фото: Јутјуб)

Нови скуп подршке биће организован данас у Питсбургу, а њему ће се придружити и амбасадор Ричард Гренел, специјални представник председника САД за Косово и Метохију, рекла је за Тањуг оснивач иницијативе Олга Раваси, која је организовала и скуп у Висконсину.

Скуп у Чикагу одржан је у суботу после подне по локалном времену, на тргу код статуе Пабла Пикаса, а подршку председничкој кампањи пружили су Срби из Чикага али и Црногорци, Македонци и припадници других балканских народа који ће гласати или су већ гласали за Трампов реизбор, саопштено је из Иницијативе.

Присутни су носили америчке и српске заставе, а на транспарентима су се, осим Трампу, могле видети и поруке подршке полицији, породичним вредностима и српском народу у Републици Српској и на Косову и Метохији.

Специјални гост скупа, републикански кандидат за сенатора Илиноиса Марк Каран, рекао је да “демократе владају Чикагом и дрзавом већ деценија'''' и да ''''последице њихове власти најбоље осећају грађани Илиноиса".

''Надам се зато да ће грађани скупити храбрости да направе позитивну промену и смене корумпирану власт'', рекао је он. Слободан Јокић из Иницијативе “Сербс фор Трумп 2020” рекао је да су на скупу и представници српске дијаспоре из Висконсина, да су се окупили да пруже подршку Трампу, који је како је нагласио показао да је изузетан лидер.

"Због тога ћемо гласати за његов поновни избор и још четиру године у Белој кући", рекао је он.

Позвао је све сународнике да гласају за републиканске кандидате из Илиноиса, као што су Марк Куран, Саргис Сагари, Пат О''Брајен, Франк ДиФранко, Брад Стефанс, Дан Патлак, Том Морисон…

Одјекују стравичне експлозије, град је у мраку, народ у страху! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА