Најновије

Две сестре се такмичиле која ће прва да спава са оцем! Победница добила никад болеснију награду од њега

Грађани Небраске су у шоку због скандала који је потресао градић Сент Пол а тиче се односа Тревиса Филдгрова (40) са својим ћеркама Самантом и Џил.

Отац и ћерка (Фото: приватна архива)

Тревис је ухапшен и осуђен на пет година затвора због илегалног венчања са ћерком Самантом која је победила (!) у ривалству са сестром око тога која ће прва да га заведе и одведе у кревет.

Саманта је Тревисова ћерка из првог брака коју годинама није виђао. Када је напунила 17, преселила се код њега и тада су кренуле да се распламсавају емоције међу њима.

За то време, Џил је живела са Тревисовом другом бившом женом и она је понекад долазила код оца, али није гајила сексуалне симпатије према њему. Видевши да је Саманта ближа са оцем, била је љубоморна, па је и она желела да се докаже, па макар и по цену тога да спава са рођеним оцем.

У болесном “љубавном троуглу”, Саманта је победила и пуно пута водила је љубав са оцем, након чега се он до те мере заљубио у ћерку да ју је и оженио. Што је ове године из затвора објавио и на Фејсбуку!

“Добро јутро свима. Да вам јавим да једва чекам да за месец и по дана изађем из затвора и вратим се женици. Живот је кратак и један је, није у реду траћити га на погрешне ствари и људе”.

Занимљиво је да је Тревису забрањено да се приближава ћерки/супрузи после изласка из затвора, али он очигледно не мари за то.

Секси снимак Јелене Голубовић погледајте  ОВДЕ.

Извор: Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА