Најновије

ОПРОСТИ МУ БОЖЕ, НЕ ЗНА ШТА ЧИНИ Дачић се појавио на сахрани патријарха Иринеја а његов следећи потез згрануо је све присутне у Храму

Мало је рећи да се Ивица Дачић на сахрани патријарха српског Иринеја понашао неприкладно. Наиме, током опроштајног говора српског члана председништва БиХ Милорада Додика, председник Скупштине Србије је користио телефон, зевао па чак и дремао. Сви присутни су били шокирани Дачићевим скандалозним понашањем, а део тога могао се видети и у директном ТВ преносу.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Новоизабрани председник Народне скупштине је без устручавања читао и слао поруке, сурфовао на интернету, те дремао полусклопљених или потпуно склопљених очију, а иако је имао двослојну маску, већина је приметила и да је зевао.

Вечити пролетер Ивица Дачић не само да се није прикладно понашао током овог тужног догађаја, чиме је показао да нема поштовања према Иринеју чији је допринос српском народу непроцењив, већ није имао респекта ни према српском народу, верницима, који патријарха жале, не само под куполом храма Светог Саве, већ и широм Србије и дијаспоре пратећи ТВ пренос.

Многи ожалошћени због упокојења патријарха српског Иринеја су повређени Дачићевим скандалозним понашањем, па су након сахране напуштајући ову богомољу на Врачару, одлазили незадовољно гунђајући да узрок оваквог недоличног понашања може бити и сам комунизам, који је чинио све да сатре православне обичаје, традицију која је важан део нашег колективног идентитета.

Било је и оних који су се присетили да је Ивица Дачић једино жалио смрт некадашњег председника СРЈ Слободана Милошевића.

Подаци кажу да смо међу најгорима на свету! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА