Најновије

СКАНДАЛ НАД СКАНДАЛИМА! АВА КАРАБАТИЋ ОБЉУБИЛА МАЛОЛЕТНИКА: Он открио све детаље, реаговала полиција (ФОТО)

Последњих дана јавност је уздрмала вест да је против хрватске стерлете Ава Карабатић поднета кривична пријава због наводних претњи смрћу.

Aва Карабатић (Фото: Јутјуб)

Наиме, особа која је водила Авин Инстаграм профил пријавила је познату старлету полицији, а како каже за наш портал, поседује сву потребну документацију да то и докаже на суду.

Ава се после тога огласила и рекла да ништа од наведеног није истина.

Међутим, клупко је почело да се одмотава те се М.В., који је, како он тврди, поднео кривичну пријаву против старлете, огласио још једном, али сада са новим информацијама које су одјекнуле као бомба.

Он се огласио преко свог Инстаграм налога и написао следеће:

- ПРАВА ИСТИНА: Ја и Ава смо се упознали почетком 2017 године, у почетку смо имали пријатељски однос, касније пословни у смислу ПР-а. У вези смо били скоро годину дана, а пре 4 месеца смо се посвађали. Тада је настао наш "рат". Недавно јој је био хакован њен Инстаграм профил, оптужила је мене и слала ми је поруке (текстуалне и гласовне) у којим је претила мени и мојој породици. Прво су биле претње "батинама", касније смрћу. Увијек сам прелазио преко таквих ствари, јер сам оправдавао такво изопачено понашање конзумацијом алкохола (писала је блог о томе), али сад је заиста превршила сваку меру и морао сам предузети правне радње. Она је на свом профилу објавила текст који су пренели сви медији, а у њему је изнела гомилу лажи. Као прво ми нисмо били пословни сарадници који се нисмо познавали, већ смо били у вези. Да тражим медијску пажњу неби тражио то преко Аве Карабатић. Верујем у правду и надам се да ће се ускоро све судски решити. Хвала свима на подршци!

Након јавног признања М.В. је екипи портала “Ало” открио да је са Авом био у вези док је био малолетан!

Ава се огласила

- Све моје друштвене мреже водио је М.В. Кад смо прекинули сурадњу, тражила сам га лозинке и маилове. Ту је настао проблем. Инстаграм, фб све је било на његовом броју телефона. Онда би се помирили па би ми дао лозинку, па би се посвађали, а он би је променио и то је трајало од 5. до 9. месеца. У 9. месецу сам успела да променим број мобилног на Инстаграму и ставила очев. Међутим, како је отац повезао свој фб и Инстаграм на тај исти број, Инстаграм ме једноставно избацио. Писала сам Инстаграм подршци која ме обавестила да ми је Инстаграм трајно угашен јер нисам потврдила свој рачун преко повезнице на маилу (немам појма ни име маила ни лозинку). Отишла сам у полицију, једна особа која је знала ући у маил је рекла полицији да нема ништа с тим. Друга се није желела јавити на мобилни, али је захваљујући мени дознала да се тако улази у Инстаграм. Иза тога креће моја агонија. Пријављујем то поновно полицији јер ми се верификовани профил претворио у по*но страницу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Vukić (@mariovukic) on

С друге стране водим рат с Инстаграмом, шаљем слике себе, свог пасоша и полицијског извештаја. Тек ми тад враћају мој Инстаграм. Након тога слиједи овај шоу... - каже Ава за портал и наставља:

- Онда следи моја шутња. С М.В. висе не комуницирам. Изгубљени дечак од 19 година жељан медијске пажње посеже за новинама. Ово је порука коју ми је послао прије 2 дана..цитирам:

"Сутра у свим медијима излази моја верзија приче, знам да ме ниси спомињала јавно, али ја се ничег не бојим, зато сам сам рекао онако како је било, нисам те вредао, споменуо сам алкохол и то.. и наравно људе због којих ти се мозак променио, тј. због којих не размисљаш својом главом него њима верујеш, споменуо сам и Ивицу Карабатица.. Њега сам у позитивном контексту.. Послао сам и неке гласовне поруке што су тражили и скриншотове док смо се свађали.. Не брини, нисам ни једну гласовну гдје си претила батинама, смрћу мене, мајке, Иренине бебе и остале гадарије, нити оно где муцаш као да си препијана, такве срвари остају за суд, не за медијско препуцавање.. Нећу ти се више јављати, срећно.. - завршила је Карабатићева.

Шта ће се даље дешавати, остаје да испратимо и препустимо суду да ради свој посао.

Жена славног фудбалера објавила обнажене фотографије, уживајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА