Најновије

РУСКИ АНАЛИТИЧАР ОТКРИВА: Специјална западна операција у Белорусији је доживела бродолом! Ево шта су схватили

Запад је направио велику грешку супротстављајући се званичном Минску и подржавајући бившу председничку кандидаткињу Белорусије Светлану Тихановску процењује руски политолог Армен Гаспарјан.

Лукашенко (Фото: president.gov.by)

У недавном интервјуу за The New Yorker, Тихановскаја се пожалила да Европа не врши довољан притисак на руководство Белорусије.

Бивша кандидаткиња за председницу признала је да је разочарана европским политичарима у које је полагала велике наде.

Према њеним речима, уместо одлучних корака, они делују са „једним оком на Русију“, због чега се Лукашенко осећа прилично угодно.

Армен Гаспарјан, коментаришући изјаву Тихановске, приметио је да су дани њене протестне активности већ одбројани.

Према његовим речима, на Западу су дошли до схватања да њихова улагања нису оправдана, а уложена средства нису дала резултат, јер је Тихановска недовољно интелигентна да схвати стварност и вуче праве потезе.

Аналитичар је такође скренуо пажњу на фразу коју је претходно изговорила Тихановска као лидер белоруске опозиције: „Када сам била обичан човек“.

Очигледно, Тихановскаја замишља себе као снажног политичара и арбитра судбина. Међутим, Гаспарјан верује да јој не могу дати тачни интелектуални и ментални опис политички аналитичари, већ специјализовани лекари.

„Следеће недеље ће бити крај, а онда сви длазе на божићне празнике са својим протестом, последњи ће се одржати 20. децембра, а затим ће уследити расуло протеста јер немају довољно паметног вођу.

Бајден је 1993. био у Београду и састао се са Милошевићем, а онда најавио Сребреницу и рат на Косову. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА