Најновије

ШЕШЕЉ УПОЗОРИО ШТА СЕ СПРЕМА: Три „фронта” против Србије (ВИДЕО)

Председник СРС проф. др Војислав Шешељ рекао је у јутарњем програму Хепи телевизије да је председник Србије Александар Вучић постао сметња Американцима и да спремају новог лидера проевропске опозиције.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ сматра да је поновно појављивање Медлин Олбрајт је порука да се наставља стара политика према Србији.

– Сервер је професор на престижном универзитету и Бугајски је утицајан мислилац. Олбрајт и Енгел су класични албански плаћеници. Сви они су веома утицајни у САД. Србе чекају нова искушења, кампања ће ићи и из Европе и окружења, да се призна тзв. Косово, да се укине Република Српска и да се сруши Вучић јер је он персонално сад постао сметња. Он је вешто дипломатски маневрисао са великим силама, играо на конопцу што се каже и успевао ових осам година. Сада ће то тешко ићи. Американци спремају новог лидера проевропске опозиције. Нисте ми веровали док нисте чули то од Олбрајтове. Американци ће одабрати кандидата за председничке изборе, даће велики новац и ићи ће на то да оборе Вучића – каже Шешељ.

Он сматра да Ђорђевић, Ђилас и Јеремић немају никакве шансе.

– Ђорђевић је као неки руски човек, а купио значку ФСБ-а у Москви на улици, да га неко од руске тајне службе видео са тим још би га измлатио. Он је отписан кад је изјавио да је Вучић добио 1000 долара за грађане Србије, али им није поделио него задржао за себе. Ништа луђе нисам чуо још од Млађана Динкића који је лагао да ће делити 1000 евра да би Тадић добио изборе. Досманлије су све лагале и уништиле и оно мало фабрика што смо имали, покрали злато, све отели – прича Шешељ.

Лидер радикала наводи да је Вучић усмерио сву пажњу на себе.

– Многе ствари зависе од Вучића и он је себе довео у ту ситуацију. Требало је да поверава задатке другим кадровима, проверава их, па да их коригује и да им да шансу. Он је себе ставио у центар и све иде на њега. Издаће га. Има часних људи у влади, али и опасних. Зорани Михајловић зло из очију вири, она прави инциденте, видели сте шта је урадила са Бајатовићем, када га је њено обезбеђење избацило. Не можете тако понижавати људе, морате бити љубазни, ја сам љубазан према свима, а бахат према безобразнима и издајницима. Саосећам са свим нашим људима који тешко живе и са сиромашнима – рекао је Шешељ.

Шешељ каже да Србију може заштитити Русија, али ми морамо да урадимо више у правцу приближавања.

– Американци имају базу на територији Србије, онда то треба омогућити и Русима – каже Шешељ.

Ко је и зашто убио Амфилохија прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА