Најновије

БОМБА ИЗ БЕЛЕ КУЋЕ! Трамп се враћа?

Амерички председник Доналд Трамп наговестио је, током празничног пријема у Белој кући, да би могао поново да се кандидује за председника 2024. године.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

- Прошле су невероватне четири године. Настојимо да буду још четири године. У супротном, видимо се за четири године - рекао је Трамп обраћајући се окупљенима, међу којима је било много чланова Републиканског националног комитета.

На снимку се чује како Трамп износи оптужбе о изборној превари иако је државни тужилац Вилијам Бар рекао раније за АП да Министарство правде није открило доказе о широко распростањеној изборној превари и да није приметило ништа што би могло да промени исход овогодишњих избора.

- То је свакако необична година. Ми смо победили на изборима. Али њима се то не свиђа. То називам намештеним изборима и увек ћу тако чинити - поручио је Трамп.

На снимку, који је на Фејсбуку објавила једна од званица, бивша председница Републиканске партије у Оклахоми Пем Полард, види се више десетина људи у окупљених у холу Беле куће, како стоје једни близу других.

Многи од њих нису носили заштитне маске, наводи АП.

Муниција са вештачком интелигенцијом стиже! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА