Најновије

СИНИША КОВАЧЕВИЋ: Господине Вучићу, не прихватам извињење!

Александар Вучић је пре два дана упутио извињење "свима којима су упућене ружне речи" у своје име и у име Српске напредне странке. Тим поводом огласио се наш прослављени редитељ и професор, Синиша Ковачевић.

Синиша Ковачевић. (Фото: Јутјуб)

- Господине Вучићу, сад сазнајем за извињење упућено онима које су посланици увредили. Како сам у Скупштини назван олошем који жели да умрлих буде што висе итд... сматрам да је упућено и мени. Не прихватам га, јер је неискрено и јер Вас сматрам директним инспиратором таквих бестијалија - написао је Ковачевић на Твитеру.

Подсетимо, мимо тема дневног реда, посланици СНС прозивају опозиционе лидере и симпатизере, који не могу да упуте реплику, те су постали мета несметаног и неограниченог блаћења у живом преносу. Колико далеко је све отишло, сведоче и гнусне оптужбе посланика Марка Атлагића, који највише предњачи у том смислу, а које наручује Вучић.

- Јесте ли ви ове мере донели, г. Ковачевићу? Јесте ли помогли са 100 евра народ? Је л' браните у ковид ситуацији народ? Ви уместо да се борите против ковида, заговарате, заједно са делом интелектуалаца, да буде што више мртвих. Срам нек' вас буде - бљувала је небулозе напредњачка дика, Марко Атлагић, у Скупштини Србије, нападајући нашег прослављеног редитеља и професора академије уметности Синишу Ковачевића.

Ухапшен момак који је славио историјску победу над диктаторским режимом! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА