Најновије

МАРИЋ НАПРАВИО ПОЛИТИЧКИ ЗЕМЉОТРЕС! Решио да проговори о свему: Аркана сам преживео, али ово нећу...

Преживео сам Аркана и разне мафије, смртне пресуде и тајне службе, нема ко ми није радио о глави, али нисам на време научио да једино од женске руке не могу да се одбраним. Мораћу да будем обазрив убудуће и нећу дозволити да ми у видокруг уђе било која жена коју српске тајне службе претходно нису провериле.

Марић (Фото: Јутјуб)

Овако у исповести говори новинар и главни и одговорни уредник ТВ Хепи Миломир Марић, који се нашао у жижи након претњи смрћу које му је упутила ријалити-учесница Слађана Петрушић и забране емитовања његових емисија у Црној Гори због наводног ширења мржње.

- Не могу да верујем да Мило стоји иза забране мојих емисија јер би то значило да не влада собом ни Црном Гором, а то још крију од њега. Ја сам претходно забранио да се у мојим емисијама он напада и то је људима било сумњиво, па су ме вероватно због тога ставили на неку листу агентуре Мила Ђукановића у Београду - каже Марић.

Он додаје да је био нападнут од стране лидера ДФ.

- Мене је један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић прошлог месеца читав један дан у дневнику РТЦГ нападао да сам проститутка Мила Ђукановића. Мени је то било сумњиво, али сам мислио да ће на томе остати. Међутим, пре неки дан позвали су ме у РЕМ да одговорим на захтев црногорског регулаторног тела за електронске медије и оптужбе које су они упутили на мој рачун. Главна оптужба је да ја својим емисијама подбуњујем народ у Црној Гори и да стојим иза ових непрегледних литија - прича водитељ.

Он додаје да заслуге за то што је Црна Гора устала има митрополит Амфилохије.

- Црногорци су устали први пут после 200 година јер они воле да се одморе, а ови су 24 сата на ногама и ништа им није тешко. Цела Црна Гора пешке никад није прешла колико се дневно пређе у литијама. Рекао сам да сам изузетно почаствован оптужбама, које бих радо прихватио, али не могу да се китим туђим перјем јер заслуге за то има мој пријатељ митрополит Амфилохије. Очигледно да властима у Црној Гори ништа није јасно. Они су мислили да је то средњовековно празноверје, да нико нормалан више не верује у Бога, да су светиње новог доба Порто Монтенегро, Портонови и виле руских милијардера. Мислили су да ће се око тога црногорски народ сукобити, а не око цркава - истиче Марић.

Водитељ каже да ће на летовање у Црну Гору ићи само ако га НАТО тенкови буду хладили уместо сунцобрана.

- Наравно да ћу опет ићи на летовање у Црну Гору, али са дозволом НАТО. На плажи хоћу да не будем под сунцобраном, него у хладу неког најмодернијег тенка. Не пада ми на памет да се више излежавам по црногорским плажама под неким другим условима - у свом стилу прича Марић.

Додаје да никад није радио за службу безбедности.

- Једном сам питао Јовицу Станишића зашто мене никад нису ангажовали јер толике ствари знам и толико сам упознао људи, а он ми је рекао: "Марићу, ми смо тебе волели, а за нас је радио последњи олош". Из поштовања према мени никад нису хтели да будем део њих. Читао сам свој досије у ДБ када је 2001. било дозвољено да се дају на увид тих месец дана. Пратили су ме буквално од детета, од малих ногу сам овој држави сумњиво лице. Све сам прочитао и морам рећи да нису баш били прецизни у тим белешкама. Много бољи досије имам у загребачкој полицији, где су до танчина забележени моји разговори са Туђманом, као у филму "Професионалац" - прића Марић.

Водитељ истиче да је распопа Мираша Дедеића упознао као агента Удбе

- Јесте. Њега сам срео у Риму још почетком деведесетих, када је био већи Србин од свих нас и бежао сам од њега да ме не пријави Милошевићу како бих могао да се вратим у Београд. Тад је поздрављао српско оружје, тражио да се сруши Дубровник и направи још лепши и старији ако може. Мираш је једини човек ког сам у животу одбио као саговорника јер ми је живот био мио - истиче Марић.

Швајцарска фирма осумњичена да је била фасада ЦИА за шпијунирање 120 земаља! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА