Најновије

ШЕШЕЉ ПОРУЧИО ЗОРАНИ: "Имам ја за њу места у гепеку мог џипа..."

- Имам ја за њу места у гепеку мог џипа - поручио је јуче лидер СРС-а Војислав Шешељ када је упитан да прокоментарише изјаву министарке Зоране Михајловић, која је истакла да вози ауто од 4.500 евра стар 12 година, а патриота Шешељ нови џип од 140.000 евра плаћен у кешу.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Михајловићева је јуче, одговарајући на прозивке рекла да се никоме не могу узети знање, искуство и резултати које је остварио, који најбоље показују шта је свако од политичара оставио иза себе. Говорећи о нападима посланика СРС-а у парламенту, она је навела да је дошла у парламент да брани законе, а добила салву увреда.

- За посланике СРС-а, ја сам шпијун и издајник. Ја која возим аутомобил стар 12 година који тренутно вреди око 4.500 евра сам издајник, а патриота је њихов председник Војислав Шешељ, који стави у кесу 140.000 евра у кешу и да сестри да купи нови џип. Толико пара у животу нисам видела, као што нису ни посланици СРС-а. Ето, то су те наше велике „патриоте“ - тврди Михајловићева.

Подсетимо, Шешељ је  пре десетак дана реаговао на информацију да се почастио луксузним аутомобилом „ренџ ровер аутобиграфи“, чија цена износи више од 100.000 евра.

- Тај џип у којем сам виђен ових дана уопште није мој, као што то причају неки злонамерници. Аутомобил сам позајмио да бих га користио у току предизборне кампање. Планирам да путујем по целој Србији и обилазим наше одборе, држим митинге, трибине, а кад то прође, ауто ћу вратити - рекао је Шешељ.

На питање од кога је позајмио тако луксузан четвороточкаш, одговорио је у свом стилу:

- Е, то нећу да вам кажем. Али одговара ми овај џип, највише због величине гепека. Гепек је довољно велик да у њега без проблема може да стане Ненад Чанак, а остаће места и за неке друге који причају да сам ратни злочинац, што свакако нисам - навео је он.

Шта је све Шешељ говорио пред добровољни одлазак у Хаг прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА