Најновије

ЖЕСТОК СУКОБ У СТУДИЈУ! Чанак викао на Шешеља: Смрдиш, мењај пелене! Лидер СРС узвратио: Говедо, немој да те претворим у шницлу (ВИДЕО)

Лидер Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак и председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ жестоко су се сукобили вечерас током емисије "Хит твит" на телевизији "Пинк".

Чанак и Шешељ су имали жесток сукоб у студију (Фото: Јутјуб)

Чанак је негодовао због довођења у емисију Шешеља, који је пре неколико дана на промоцији своје књиге "У Сребреници није било геноцида" у просторијама општине Стари град учествовао у инциденту.

Инцидент је настао када су активисти Фонда за хуманитарно право хтели да поделе свој "Досије: Злочини над Хрватима у Војводини", а Шешељ затражио од обезбеђења да их уклони из зграде.

Међу њима је била и бивша директорка Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић, коју је обезбеђење такође избацило из зграде општине.

- Довођењем ратног злочинца у емисију учествујете у оправдању геноцида. Дошли смо до тога да се брише под Наташом Кандић. Као што се адвокат Никола Баровић пар пута оклизнуо на банану јер је ратном злочинцу рекао шта има у лице и полио га водом. Јер то био разлог да буде претучен? Са ратним злочинцем нема разговора, када то схватите, схватићете која је ваша улога. Не може бити бивши ратни злочинац, као што нема бившег педофила или бившег силоватеља - рекао је Чанак.

Он је додао да Шешељ прави промоцију нетолеранције и мржње.

- Стављате у исту раван жртве и насилнике - рекао је Чанак.

Расправу у емисији обележио је велики број међусобних увреда.

- Ја сам одлучио да прецизно пописујем све који ме називају ратним злочинцем, а онда ћу једног дана ригорозно да их казним - одговорио му је Шешељ, уз претњу да ућути, назвавши Чанка говедом.

Он је најавио да ће ускоро поднети ревизију на своју пресуду и негирао све што је у њој наведено.

Ни лидер ЛСВ није му остао дужан:

- Молим вас промените пелене, овај смрад се више не може издржати!

Шешељ и Чанак су током коментарисања предлога рекли да један са другим не би отишли на кафу, јер немају о чему да причају.

- Видећеш ти. Да ти није ових телохранитеља, сад би био претворен у ћевап - поручио је Шешељ, нашта му је Чанак одговорио "ајде, ајде".

На почетку емисије гости су се осврнули на судар који је изазвао лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић. Шешељ је рекао да политичари за такве поступке треба да буду кажњавани строжније него други.

- У цивилизованим земљама је довољно да се само једном неко дрогирао и он ће бити елиминисан из политичког живота. Он је био под утицајем дроге када је налетео на аутобус и то је утврђено на ВМА - тврдио је Шешељ, коментаришући саобраћајну незгоду у којој је учествовао Сергеј Трифуновић.

Чанак је на питање да ли политичари брзо возе, реаговао бурно и рекао да се он са политичарима не дружи.

- Не дружим се са политичарима. Моторне санке сам возио центром Новог Сада и онда сам добио казну за прекршај. Немам никакве везе са пребрзом вожњом, хоћете да кажете да се ја дрогирам, ако возим брзо, не разумем шта хоћете да кажете - рекао је Чанак.



Прочитајте ОВДЕ како су Бастаћ и Ђилас запретили Војиславу Шешељу.

Извор: Пинк/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА