Најновије

СТАТУС МАЈКЕ НА ФЕЈСБУКУ ЗАПАЛИО СРБИЈУ: Подводиш нас, макро-председниче своје параноје, као распалу, ружну, болесну, оцвалу проститутку...

У Републици Србији је до 8 часова 19. марта 2020. године регистровано укупно 97 потврђених случајева Ковид-19, саопштило је Министарство здравља.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Једна грађанка Србије огорчена је последљим мерама владе Србије, којима је у свим урбаним срединама апсолутно забрањен излазак на улицу особама старијим од 65 година, а на селу особама старијим од 70 година.

Такође, од 20 часова до пет ујутру нико не може да буде на улици, осим надлежних органа на задатку и оних који имају радну обавезу у трећој смени.

Ова жена је својим статусом запалила ФБ.

 


“Анчи, и ако би се спалиле све новине и књиге света, сви линкови и портали који су преносили твоје премијерске изјаве, ова мама ће запамтити сваку ову твоју реч и гле, можда ми усуд омогући да лично чујеш моје речи о осећању које сад имам, колико си зла сејала са тог високог места које баш ничим ниси заслужила осим бескрајном спремношћу да спроводиш туђе сумануте идеје и наредбе. Нико се према својим грађанима, у историји цивилизације, није тако понашао! Нико своје грађане није толико понизио и обесправио као што ти имаш мандат да радиш. Или можда само мислите ти и Вучић да имате тај мандат? И да сте много јаки?

Баш да видим надзор Фејсбука који правите, баш да очекујем меру коју бисте се усудили да предузмете? Одговорно пишем да сте Вучић и ти, као носиоци тих функција, већ подигли концентрацију лека на дозу која је отров. Ништа необично, ако знамо колико сте нас ментално тровали својом перфидном пропагандом и пре пандемије. Ништа необично за фалсификаторе сваке истине и трговце душама.

Вучићу, нема те добре ствари или одлуке коју ти можеш да урадиш да би заслужио моју похвалу. Никада те нисам подносила, одувек си био љигави, неискрени политикант и извршилац радова других ауторитета. И подмуклошћу злих људи, окружио си се истима какав си ти био у младости. Љигавим поданицима, тишина тамо - владе, примитиваца без достојанства и интегритета. Гола фукара, што каже народ, што кажеш ти цитирајући често нешто народно. Али, поштоваћу декрете.

Зар ниси схватио да ћемо сви ћутати и дати све од себе да одржимо мир, поштовање прописа и уредби у вези са пандемијом? Слушаћемо те, Вучићу. И наје*ао си због тога, што каже народ. Јер немаш више кредита. Само тренутна “полпозицион”, а гадан противник иза тебе. Поштовање никад добити нећеш али ову опасност мораш да отклониш са што мање жртава. Ми, који те не поштујемо, да не кажем баш презиремо, слушаћемо тебе и твоју намештеницу. Али као што рекох, већ сте добрано заглибили бесмисленом и нелогичном одредбом куповине од 4-7 за +65; Како би правници рекли, (помози, ја сам домаћица, чистачица и жена са села) - одсуство логичке кохерентности? Леп израз… Сељака неш преварити. Нема пута до оправданости тако идиотског плана. О смешном вирусу све речено. А ово са гастарбајтерима, ово кукавичко себичњачко подметање нове хајке у већ крвавим, посвађаним очима, срамно је таман колико и подвођење читавог "твог" народа, који је и мој. Да, да, подводиш нас, макро-председниче своје параноје (сликовитија је реч са француским q.ем, али сликовито ти мислим па не морам да пишем); подводиш нас као распалу, ружну, болесну, оцвалу проститутку, за било какву противредност и било какву радњу, било коме. Јер баш тебе воле, цене и братиме се са тобом, ти клијенти које нам набављаш? То све твоја браћа?
Видим да си оседлао Загорку. Лепо. Подршка.

Обрати пажњу: нисам је сама у Ковачевцу, залепљена за месинџер и све италијанске ратне извештаје. Данас, ноћас, нико није сам. Осећамо да смо сви заједно, сличне мисли, слична осећања. Наша деца овде или тамо преко, које помиње твоја стручњакиња, родитељи + 65, наши лекари, пекари, камионџије и курири и сви на свету у најбољим жељама да ово претерамо. Сви смо заједно.

Само ми ти и Анчи некако штрчите. Није то ваша дијалектика, тај колективитет свих грађана. Ми да тапшемо, ти да радиш. Али стварно”.

Прочитајте ОВДЕ шта је Борис Тадић поручио Вучићу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА