Најновије

НАРОД ЈЕ ЈАЧИ ОД АТОМСКЕ БОМБЕ: Треба да лупе шаком о сто и кажу доста ми је свега (ВИДЕО)

Бојан Савић, покретач акције Грађанска патрола која се бави контролом рада полиције, указивањем на неправилности у деловању државних органа и службених лица каже да се закони и намети у Србији доносе против грађана, а како би подржаваo корумпирани систем власти. Савић и даље вози свој ауто са направљеном таблицом "нерегистрован" јер одбија да плаћа регистрацију и атест плина који заједно вреде више од његовог аутомобила који је старији од 30 година.

Бојан Савић (Фото: Јутјуб)

Савић позива на организовање грађана и грађанску непослушност како би се смањиле цене регистрације, променили прописи око атеста плина и смањила акциза на гориво која чини више од 50 посто цене.

Он каже да грађани нису довољно информисани о томе шта полиција сме а шта не сме да ради, и да због тога снима своје видео снимке у коме указује како треба поступати са полицијом када прекорачи овлашћења. Он је, помажући грађанима чија су права прекршена, поднео низ пријава против полицајаца.

Савић верује да систем може да се промени али да грађани морају да се држе заједно, лупе шаком о сто и кажу да им је доста свега.

- КАд народ каже “не” то ће заиста бити “не”. Народ је јачи од атомске бомбе – каже Савић

Шта се крије иза пререгистрације наоружања сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА