Најновије

СТАРАЦ ГАВРИЛО ОСТАВИО ТАЈНУ О НАЈВЕЋЕМ НЕПРИЈАТЕЉУ: Ући ће у цркву и проповедати, ево како да га препознате! (ВИДЕО)

Многе духовнике занимало је шта ће се догодити када дође крај света, у који православни хришћани верују, па је о таквим тзв. последњим временима говорио и свети старац Гаврило Грузијски:

Црква (Фото: Јутјуб)

Запамти: Христос је Један, другог неће бити.

Иако се некад причало о доласку антихриста, није било таквих знамења. Било је ратова, али није било небеских чуда и свеопште разједињености.

У Грузији се мењају обичаји. Овако ћете препознати оне који подлегну светским саблазнима: ићи ће голи. Хришћани ће бити пристојно обучени.

По канонима Свете Цркве жена не треба да носи панталоне. По човековој одећи се види и његово духовно стање.

Намирнице на које се ставља број антихриста не могу да вам нашкоде. То још није жиг. Треба изговорити молитву „Оче наш“, закрстити, покропити светом водом и тако ће се освештати свака храна.

Немојте да једете хлеб од човека који је примио жиг антихриста.

У последње време ће присталице антихриста ићи у цркву, крстиће се и проповедаће јеванђељске заповести. Али, немојте веровати онима који не буду имали добрих дела. Прави хришћанин се може препознати само по делима.

Истинска вера налази место у срцу, а не у разуму. За антихристом ће поћи онај чија вера буде у разуму, а чија вера буде у срцу, препознаће га.

Место на које ће стављати жиг антихриста није длан, већ кажипрст. Он ће се уз помоћ компјутера стављати испод коже и неће се видети. Прво ће бити по жељи. А кад антихрист завлада и постане владар света, све ће приморавати да приме овај жиг. Оне који га не приме прогласиће за издајнике.

Тада по десет-петнаест људи треба заједно да одлази у шуму. По једно или по двоје немојте да се спасавате.

Ма шта да се деси, не губите наду у Бога. Господ ће научити како треба да се поступи. Ко буде чврст у вери – неће осетити ни глад, ни жеђ, и природне непогоде ће га мимоићи.

Ђаво има 666 мрежа. У време антихриста људи ће спасење очекивати из космоса. Управо то ће постати највећи мамац ђавола: човечанство ће тражити помоћ од ванземаљаца не знајући да су то демони.

Ако украдеш прекршићеш једну од десет заповести. Онај ко тако поступи ионако ће примити антихриста. Верујући човек ће се уздати у Бога.

А Господ ће у последња времена за Свој народ учинити таква чуда да ће један листић с дрвета бити довољан за читав месец. Човек који истински верује у Бога ће закрстити земљу и она ће му дати хлеб.

Ако је девојка силована, она пред Богом остаје девица. Исто тако ће бити и са жигом антихриста: ако га ставе упркос човековој вољи, он на њега неће утицати.

У последња времена немојте да гледате у небо: можете се саблазнити чудима која ће се тамо дешавати – погрешићете и погинути.

Шта је патријарх Иринеј поручио након одлуке Владе да нема окупљања за Васкрс, прочитајте ОВДЕ!

Извор: bastabalkana. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА