Најновије

Крадљивци идентитета!

"Надвило се црно време опадања,,записао је Дис. Црно да црње не може бити. Вријеме када Еди Рама у Црној Гори каже да се осјећа као у својој кући и захваљује се на савезништву током бомбардовања. Самим тим Црна Гора није кућа нас који живимо у њој, већ свратиште.

Ераковић (Фото: Хелм Каст)

Пише: Велимир Ераковић

Предсједник Црне Горе нема легитимитет, јер је усвајањем закона о слободи вјероисповјест грубо прекршио устав. Значи,кућом газдује политички дилетант и вођа криминалне организације ДПС. Коме треба таква кућа? Србима не. Нема куће без темеља. Нема перспективне будућности без темељне прошлости и нема државе без јаке подлоге и историје. 

Највећи проблем монтенегрина је темељ. Власт се одрекла изворних вриједности и наметнула неке нове, потпуно безумне. Црна Гора је имала прошлост, традицију, славну историју и наду. Црна Гора настала на српском темељу и српској култури. Настала на Косовском миту и утемељена кроз јунаштва на Мартинићима, Крусима, Граховцу, Вучијем долу и Мојковцу. Утемељена на јунацима и витезовима какав је између осталих био Вук Мићуновић. Мићуновић је симбол хероја ослоњеног на своје јунаштво и Господа. Зашто умријети као немоћни старац, каже Мићуновић кад се може вјечно живјети као бесмртни Милош Обилић? Та Црна Гора је своје истинско постојање запечатила ћирилицом, Српском православном црквом, љубави према Русији, постом, молитвом и страдањем за крст часни. Постала је и опстала на на херојима који су живјели и умирали за своје идеале.

"Сви ми морамо имати неки идеал који ће управљати нашим понашањем и задовољити нас,али он није материјалан  без обзира на то дали је вјера, умјетност, знање или било шта друго, само је важно да дјелује као нематеријална сила. Тај идеал је дух и стварни темељ,,. Ако овако мисли највећи Српски научник Никола Тесла, зашто би мали, неуки, подли и безлични политичари правили нешто што нема подлогу? Кроатофилни Црногорци имају државу без темеља, без историје, без језика, са сектом коју зову црква, без прошлости и будућности. Законом о слободи вјероисповјест желе да од Срба украду цркву, прекроје историју, отму нам идентитет и покушају да на нашем, направе свој ослонац. 

Последњим чином напада на Светиње су дотакли дно. Међутим,то не чуди јер Ђукановић у себи носи тај конвертитски ген. Његов предак је држао високо подигнуту руку на фашистички поздрав када су Италијани марширали Цетињем и били посипани цвијећем. Да би сакрио своју бруку, назива часне и честите патриоте издајницима и проглашава их за државне непријатеље. Сву отимачину, лоповлук, корупцију и криминал за ових тридесет година жели да прикрије чланством у НАТО. Монтенегрини немају темељ, али ни наш неће украсти. Српски, изворни, вјековни и неуништиви. Без обзира на НАТО наш је јак, саткан од светих гробова из свих ратова и невине крви проливене за слободу. Имамо га у великим побједама и поразима. На нашу велику жалост и муку, у том темељу су све жртве мученика старих и нових и у њему је крв оних које је НАТО побио у Црној Гори. Нема народа који прашта кад му убијате дјецу. Нема државе која негира своје страдање. Наш темељ не дирајте. Наше Светиње не дирајте, јер ћете у осињак дохватити. 

А ти Мило,погледај се у огледало и ту ћеш видјети издајника. Или разби сва која имаш по луксузним вилама и становима, реци Душку Марковићу, нека и он разбије своја, ако се уопште можете погледати у њима. У потрази за издајницима завршиће у цитату игумана Стефана који нам је у аманет оставио Ловћенски тајновидац и Владика српски Раде.,”Нико срећан,а нико довољан. Нико миран,а нико спокојан. Све се човјек брука са човјеком. Гледа мајмун себе у зрцало."

Маневар Русије натерао свет на масовну евакуацију злата из САД. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА