Најновије

ПОРУКА СРБИЈЕ ЈЕ ЈАСНА: "Вучићу, нико те не воли"

И синоћ су радили дланови, пиштаљке, ударање о шерпе и узвици... Порука Србије је јасна, а твитераши кажу да је она - Вучићу, нико те не воли.

Вучић (Фото: predsednik.rs)

Протест грађана Србије против репресије и режима Александра Вучића наставио се можда и бучније него синоћ, а свакако бучније него што се очекивало. Тако су и на друштвеним мрежама коментарисали вечерашње протесте са прозора и тераса.

- Изгледа да се на Карабурми игра нека важна утакмица?! Пуно, изузетно гласних навијача... - написао је један корисник Твитера, а други додао да је "прекипело". 

- Нови Београд, близу родног краја вољеног председника, у протесту против лажи и свега што овај режим представља. Идемо даље!

- Зрењанин, насеље "Багљаш". Ипсос овде није радио истраживања - поручили су из Покрета уједињених фантома.

- Наше озвучење поздравиле комшије - написала је Биљана Лукић, а на њен твит су кренули одговори са снимцима из многих градова Србије у којима су незадовољни грађани "надјачавали озвучење".

- Вечерашња бука у Србији није пуко лупање у шерпе. То је истраживање јавног мњења, које није намештено - написала је новинарка Тања Војтеховски.

- Највећи редитељ је све поставио.Једна од његових земаљских испостава, Ингмар Бергман, радио је Стриндбергову Госпођицу Јулију, натенане са три глумца у просторији од 9квм .Молили су га да изађу на сцену. Када их је на исту пустио шест месеци касније, експлодирали су. Поздрав са НБГ - поручио је глумац и председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић.

Закључак је опет написао афористичар Александар Баљак.

- Вучићу, нико те не воли.

Трамп протерује око 10.000 Срба. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА