Најновије

СА РАКЕТНИМ БАЦАЧЕМ НА ПРОТЕСТЕ: Наоружани Амери бране Устав! (ВИДЕО)

Демонстранти који протестују против мера затварања у Северној Каролини шетају градом наоружани, а неки од њих фотографисани су и са ракетним бацачем у продавници брзе хране, преноси Си-Би-Ес.

Минесота (Фото: Јутјуб)

Наиме, Тревис Лонг, фоторепортер дневних новина Њуз енд Обзервер са седиштем у Северној Каролини, снимио је необичан сет фотографија који се брзо проширио друштвеним мрежама.

Његове фотографије приказују групу људи са и без маски како наоружани купују сендвиче у једној радњи познатог америчког ланца брзе хране, а један од њих носи оружје слично ракетном бацачу АТ4, као и два револвера. Други има пушку са изгравираним дрвеним кундаком.

Лонг је рекао да су фотографије настале када је током свог слободног дана пратио групу која себе назива Блуе Иглоо, а за коју Обзервер тврди да се окупила у центру Ралија како би показала подршку Првом и Другом амандману америчког Устава.

Фотограф је за Си-Би-Ес рекао да мисли да је њихово појављивање у ресторану брзе хране било протест против мера социјалног дистанцирања.

"То само говори колико је ово време чудно и колико је наша култура ишчашена и подељена тренутно. Нешто тако једноставно као што је наручивање сендвича захтева велику количину ватреног оружја како бисте доказали да сте у праву у вези са Уставом".

Фотографије су се прошириле друштвеним мрежама, а поделиле су их и многе познате личности.

У Северној Каролини ношење оружја је дозвољено, али не током јавних скупова. Група Блу Иглу признаје да је то незаконито, правдају се да су једноставно били напољу да би ухватили мало свежег ваздуха, сунчали се и вежбали.

На питање да ли је ношење оружја порука, група је рекла за Си-Би-Ес да је то само "подсетник да се Други амандман броји баш као и Први".

Њуз анд Обзервер пренео је да нико из групе није био ухапшен.

Прочитајте ОВДЕ    какав је то скандал над скандалима направио Трамп.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА