Најновије

РУСИ ОТКРИЛИ: Ево због чега нас се Американци плаше!

Војни стручњак Kонстантин Сивков указао је на страх Американаца од губитка њихове последње могућности за покретање превентивног нуклеарног напада против Москве.

Нудољ (Фото: Јутјуб)

Kоманда америчке војске забринута је због чињеница да ће нова руска ракета омогућити системима противракетне одбране руске престонице да пониште наде Пентагона да спроведу планове за њихов превентивни нуклеарни напад против Русије.

У том контексту, војни стручњак Kонстантин Сивков објаснио је зашто руски Нудољ изазива америчку огорченост.

“Американци су огорчени што постављамо ракете Нудољ, јер ће у овом случају способност САД-а да нападне средиште стратешких нуклеарних сила Русије у московском индустријском подручју бити знатно смањена”, рекао је експерт.

Истовремено, приметио је високу ефикасност нове руске ракете, захваљујући којој ће се шансе за реализацију америчких планова за покретање неочекиваног нуклеарног напада против Русије “практично нестати”.

Такође је нагласио да су у московској области, где ће бити постављено ово ново руско ракетно наоружање, “смештени главни командни центри”, што повећава жељу Американаца да на све начине спрече њихову појаву у овом руском региону.

“Нудољ” је елемент ракетне одбране, најновији елемент изграђен на основу примене тачних смерница и погађања балистичке мете без нуклеарне експлозије, као и нападањем динамичким нападачким елементима“, објаснио је Сивков, напомињући да су слични системи распоређени од стране америчке војске на Аљасци.

Сорош види велике могућности након што Ковид-19 угрози нашу цивилизацију. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА