Најновије

Ове 4 ствари раде људи који имају стварно добар секс! Потребно је само мало храбрости

Уопште није једноставно бити увек отворен и искрен у вези. Међутим, исплати се. Посебно кад је реч о сексу! Док већина парова зна шта воли, онај други у свим могућим подручјима (омиљене серије, јела, земље, боја итд.), многи немају појма о чему заправо сањају у кревету.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Међутим, како најбоље остварити своје сексуалне маштарије, а да не престравимо партнера и направимо притисак и њему и себи? Погледајте шта раде парови који након много заједничких година имају испуњен сексуални живот.

1. Разговарају међусобно и укључују партнера у све

Ако разговарате о својим сексуалним жељама, вашем партнеру ће бити лакше ако га укључите у њих. На пример, можете да му кажете: „Кад водимо љубав, понекад мислим да ти радиш ово или оно!“ или „Недавно сам имала луди еротски сан у којем ти“

2. Инспиришу се

За остварење сексуалне маштарије треба много храбрости. Међутим, шта ако још увек нисте сигурни у сопствене маштарије? На пример, можда вас инспирише нешто што сте видели на интернету, па бисте желели то да испробате са својим партнером – премда ни сами не знате да ли вам се то допада или не, па сте онда одговорни за ту идеју. Најбоље је да испробате нешто заједно. Мањи је притисак и већа је вероватноћа да ће вам се свидети.

3. Лежерни су

Код секса је главна страст, али и хумор је и те како добродошао. Наиме, баш кад се испробава нешто ново, могуће је да неће одмах све ићи како треба. Ако се грешке прихвате са осмехом и лежерно се поставите према идеји, код следећег покушаја неће бити притиска.

4. Уче и флексибилни су

Не може свака сексуална маштарија лако да се пребаци у стварност. Ко је сањао о врућем сексу испод туша и онда то коначно испробао, зна да су идеја и стварност прилично различите (зато јер је ужасно клизаво под тушем). Слично је с многим маштаријама. Међутим, то није разлог да одустанете од њих. Одаберите ствари које вам се свиђају, комбинујте их с другим идејама, а неке једноставно заборавите.

Која је најбоља поза за секс прочитајте ОВДЕ.

Извор: miss7.24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА