Најновије

ЂИЛАС: Вучићу, лагао си да смо спремни за корону

Лепо је то што се сада улаже новац у здравство, али када смо ми месецима уназад причали да треба да се сређују болнице, ова власт је била глува. Сада Александар Вучић треба свима да се извини, јер је слагао да смо спремни за корону. Није срамота што нисмо били припремљени, ни једна земља није, али су нас они свесно доводили у заблуду и то је срамота - казао је у Прокупљу лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас.

Ђилас (Фото: Јутјуб)

- Лепо је што је Вучић дошао у Прокупље да обиђе започете радове на болници. Тиме је показао да смо још једном били у праву. Једини проблем је што мало касни и што је требало раније да се уради та болница - прокоментарисао је Ђилас чињеницу да је и председник Србије Александар Вучић био у Прокупљу и обишао радове на изградњи нове болнице.

Говорећи о странци, Ђилас је нагласио да је његова идеја да ССП постане мини савез за Србију и да је циљ да има одборе у свим градовима у Србији.

- Зато смо данас и у Врању, где се оснива одбор. То је велика ствар и за нас и за ову средину, јер је југ Србије увек био правдољубив и доследан - казао је он.

У Прокупљу је разговарао са представницима сва четири иницијативна одбора ССП, а овом приликом је наглашено да у Топлици све више људи приступа овој странци.

Мило дао 400.000 евра убици Оливера Ивановића да ликвидира лидера опозиције? Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА