Najnovije

OTKRIVENO: Strogo čuvana tajna Sergeja Lavrova

MOSKVA - Kada ruskom ministru spoljnih poslova Sergeju Lavrovu pođe za rukom da uzme nekoliko slobodnih dana, on odlazi u Republiku Altaj u centralnom delu južnog Sibira.
Lavrov na beogradskom aerodromu prilikom jedne od poseta Srbiji (Foto: JuTjub)

Lavrov na beogradskom aerodromu prilikom jedne od poseta Srbiji (Foto: JuTjub)

Posle napornog radnog perioda Lavrov kaže da mu boravak u Republici Altaj pomaže da se potpuno opusti i da odmori dušu i telo. „Često provedem nekoliko dana na planinama Altaja, što mi pruža priliku da bukvalno opustim um i dušu“, rekao je Lavrov za lokalni list „Zvezda Altaja“. Lavrov izuzetno ceni lepotu divljine i čist vazduh planina Altaj, koje pariraju čuvenim Alpima u Evropi ili Stenovitim planinama u SAD, poznatim po čarobnim prizorima od kojih zastaje dah. Lavrov je poznat po svojim vrhunskim diplomatskim veštinama i sposobnostima da pronađe rešenje i za najteža politička pitanja. Tokom ‘90–ih postao je poznat kao stalni predstavnik Rusije u Ujedinjenim nacijama, a 2004. godine predsednik Vladimir Putin ga je imenovao za ministra spoljnih poslova.
Pročitajte još:DA LI SU PITALI ASADA: Amerikanci grade vazduhoplovnu bazu u SirijiTADIĆEVI PORNIĆI: MUP otkrio ko stoji iza svega!
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA