Најновије

РАЖНАТОВИЋИ НЕЋЕ БИКОВИЋА: Цеца хоће да Аркана глуми....

Син наше највеће балканске звезде Светлане Ражнатовић Вељко Ражнатовић замерио је најпопуларнијем глумцу српске и руске кинематографије Милошу Биковићу што је изјавио да би радо глумио његовог оца Жељка Ражнатовића Аркана уколико би добио понуду са добрим сценаријем.

Милош Биковић (Фото: Јутјуб)

Многи су били збуњени због овакве реакције, међутим, истина је да њихов прећутни сукоб датира још од снимања домаће серије "Јужни ветар", где је требало да заједно глуме. Јаки карактери ова два млада талентована момка нису могли да се усагласе будући да Милош важи за некога ко није лак за сарадњу, а Вељко за некога ко не трпи ауторитет. Цеца је нашла решење најбоље за Ражнатовиће, наиме, она сматра да би улогу оснивача и главног команданта Српске добровољачке гарде најбоље одиграо њихов кућни пријатељ Вук Костић.

- Милош Биковић је добар глумац, али мислим да не треба да чачка у нешто што се одглумити не може. Он је млад, али веома успешан глумац. Међутим, није лако одглумити такву личност каква је био мој отац - рекао је млади Ражнатовић, па покренуо озбиљно питање, иако и даље нема назнака да ће се филм заиста и снимати ускоро.

Оно што је претходило оваквој реакцији јесте напета атмосфера између Милоша и Вељка на снимању наше тренутно најпопуларније домаће серије.

- Биковић и Ражнатовић требало је да заједно раде сцене за серију "Јужни ветар", међутим, Вељко је у последњем моменту одлучио да на снимање не дође. Иако су продуценти серије у њему видели идеалног опасног момка који може да дочара затворски живот, до сарадње ипак није дошло. Једноставно, један другом нису легли, Биковић је прилично незгодан за сарадњу, поготово са аматерима, док је Вељко врло поносит и срчан и чим осети да га неко попреко гледа и не поштује га на начин на који захтева, реагује. Једноставно није желео да сними те сцене с Милошем и зато је одустао од улоге у серији иако је све то вежбао и долазио на пробна снимања - рекао је добро обавештен извор.

Да ни Цеца не жели Биковића у улози Аркана, потврдила је када је похвалила лик и дело Вука Костића.

- Вук је мој пријатељ и мислим да би он одлично дочарао Жељков темперамент и карактер. Веома је талентован и сигурно би му легла улога - рекла је Цеца, а Костић је био почаствован што је баш он тај кога је певачица издвојила од свих глумаца и пожелела да игра њену највећу љубав. Међутим, Вук се још није изјаснио око односа Милоша и Вељка.

- Можда му је непријатно због ове ситуације јер је он дугогодишњи пријатељ Цецине породице, али и јако добар колега и друг с Биковићем. Он иначе гледа своја посла, а не крије да је у јако добрим односима са Цецом. Па кад јој дође на славу, он чак и запева - закључио је добро обавештени извор.

Редитељ "Јужног ветра": Вељка не можете да не приметите на сцени!

Милош Аврамовић признао је да идеја да Милош и Вељко заједно глуме у серији није била његова, али да је одмах прихватио јер му се допала. Он је истакао да је Ражнатовић био на пробном снимању, али да је на дан када је требало да се појави и уради сцене јавио да се разболео и није се појавио.

- Вељко је на проби вежбао са Биковићем своје сцене и ја морам да признам да не можете да га не приметите као појаву. План је био да отвори серију, али када нам је послао поруку да не долази, морали смо да избацимо тај лик из серије.

Прочитајте ОВДЕ   све о скандалу са Тијаном Ајфон.

Извор: Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА