Најновије

ВИДАКОВИЋ: Кад је реч о Ђиласу и Вучићу, рећи ћу само "врана врани очи не вади" (ВИДЕО)

- Грешан сам бескрајно, али мирно спавам, могу да идем градом мирно...мене људи углавном воле што је чудно. веома је мали број оних који ће се згрозити на моје име. За 35 година каријере је успех да те нико није омрзнуо, каже за себе Бранко Бане Видаковић, познати глумац и нови саговорник емисије "Проментеј", ТВ продукције Хелм Каст.

Бане Видаковић (Фото: Јутјуб)

- Нисам још у фазону да одем одавде, свет се у међувремену покварио, не жури ми се искрено покварио се свет па ми се нигде не иде, раније смо Америку гледали као обећану земљу, сада нисам сигуран, последњи пут сам се вратио тужан из Њујорка он не личи на себе, постао је досадан, људе снимају свуда камерама, стопостотни надзор. Тако је у целом свету. Не може се више као што смо Борис Комненић и ја спавали у парку поред Ајфелове куле, да вам не дођу неки специјалци. Сурове обрачуне са полицијом видим свуда у свету. Присуствовао сам да усред Шанзелизеа гледам робокап полицајце који шутирају двојицу тамнопутих клинаца, и жене које вриште. Када су им тражили документа извадише француске пасоше, и наравно ови бесни што су их зезнули тиме, а један каже видим живиш тамо и тамо, шта ћеш у овом делу града?! Е то је свет данас, каже Видаковић који признаје да је био сувише наиван када је мислио да ће се нешто променити револуцијом.

- Нећу гласати, он ће победити, а ово све му треба због сујете и самозаљубљености. Вучић толико дуго нема опозицију да није ни чудо што је полудео и умислио да је цар. Има читав ред глумаца који чекају да га позове, ипак сценско осмишљавање је препуштено највероватније Беби Поповићу. Густав Григнес је спремао Хитлера да креће из доње лаге лаганим темпом да се подиже, да креће гестикулација од склопљених руку до подизања тона, крешенда...сваки народ има власт какву заслужује, криви смо када смо се побунили изградили нови систем који ће спречити кумовске везе крађу, намештање корпуцију, него смо само прекобрцнули. народ и данас говори са носталгијом о Слобином времену јер је могло да се муља. Он је пуштао да се муља а овај народ веома воли да муља. Очекујемо да неко частан и паметан уђе у борбу, па ко ће са овим простацима да изађе на крај? Треба нам неко коме неће да буде мука да то уради.

А зашто Трифуновић није добар избор за политичког опонента Вучићу, зашто Вучић не хапси никог кога оптужује да је лопов, и да ли се у Ђиласовом случају чини исправним изрека "врана врани очи не вади", а Николић и даље живи у вили коју плаћају грађани Србије погледајте у видеу.

Прочитајте ОВДЕ   како се Марић излануо у емисији.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА