Најновије

ИРАНСКИ ГЕНЕРАЛ ЗАПРЕПАСТИО АМЕРИКУ ИЗЈАВОМ: Нису знали да заклети непријатељ САД-а поседује овакво моћно наоружање!

Генерал-командант ваздухопловне војске иранске војске Јусеф Корбани рекао је да је моћна флота хеликоптера његове земље на првом месту у западној Азији и на петом месту у свету.

Иранска војска (Фото: Јутјуб)

"Ми поседујемо најмоћнију флоту хеликоптера у западној Азији и наша велика хеликоптерска флота је пета на свету", рекао је генерал Корбани за ФНА у понедељак.

Казао је да је победничка карта иранских хеликоптера на бојном пољу њихова ватрена снага, рекавши да је та моћ побољшана одговарајућим условима данашњих ратова. "То значи да не гађамо непријатеља из непосредне близине, већ их обасипамо ватром издалека", рекао је генерал Корбани.

Такође је рекао да ирански стручњаци комбинују хеликоптерске системе наоружања и системе ноћног осматрања како би појачали своју борбену моћ ноћу, напоменувши да ће велики број хеликоптера земље бити опремљен и системима самозаштите.

„Данас не шаљемо ненаоружане хеликоптере никуда где се не може бранити; што значи да су данас чак и наши логистички хеликоптери наоружани." Рекао је генерал Корбани. У релевантним напоменама у 2018. години, генерал Корбани је објавио да су хеликоптери земље опремљени системима ноћног осматрања.

„Наши драги стручњаци у ваздушној индустрији имали су изузетно успешне перформансе и опремили су наше хеликоптере системима ноћног вида“. Рекао је.

„Такође смо постали потпуно индигенизирани у области ракетних система дугог домета. Претварање ракета са земље у ваздушне ракете и поседовање најбољих пројектилима су међу осталим достигнућима Војне ваздухопловне јединице ", додао је ирански генерал.

Да ли ће САД продужити ембарго на неконвенцијално оружје , сазнајте ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА