Најновије

Вучић и Кон о мистерији 5Г мреже, мигранатима и вакцинама, али и да ли ће бити другог таласа короне

Др Кон је, говорећи о другом таласу епидемије, каже да вирус има одређене "законитости" када пролази кроз популацију. Председник Србије, Александар Вучић је открио да ли ће се вакцинисати ако струка то каже.

Кон (Фото: Јутјуб)

- Сада ће прећи на јужну хемисфери, и ако пратимо путању осталих вируса, то значи да ће се он вратити када заврши свој посао тамо - објаснио је др Кон.

- Што се тиче тих мрежа, ту се ради о усавршавању мрежа. Био је прелазак са 3Г на 4Г, а сада се прелази на 5Г. Једбоставно то раде људи који се тиме баве. Сва ова прича о томе да ће људи бити чиповани је ирационална прича - рекао је Кон и додао:

- Ја морам да кажем да ја нисам сатаниста, нисам плаћеник Сороша. Једноставно не верујем у теорије завере.

Говорећи о др Нади Костић и њеној изјави, рекао је да му је жао што она тако размишља.

-Данас говорити против вакцинације не припада здравом начину размишљања - кажће Кон, додајући да каже да то значи нападати сопствену државу.

-Вакцинација неће бити потребна за децу, јер је јако благо код њих - рекао је Кон, напомињући да је његов став да свако бира да прихвата ризик да ли ће бити заражен или да ће прихватити да се вакцинише.

Говорећи о вакцинацији, каже да ће се вакцинисати, ако тако лекари буду тако рекли и додао да нема никакав коментар на разне теорије завере које се шире друштвеним мрежама.

Проблем са мигрантима

Вучић је истакао да смо ми имали 8.200 миграната почетком марта, а данас их је 8.600 и да нема никаквих значајних промена што се њих тиче.

Вучић открио кад ће бити избори. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА