Најновије

"Вучић је спој болести, криминала и примитивизма"

"Утисак недеље" окупио је синоћ Маринику Тепић, потпредседницу Странке слободе и правде, Зорана Живковића, председника Нове странке и Добрицу Веселиновића из "Не давимо Београд".

Вучић (Фото: Јутјуб)

- Ми живимо ванредно стање готово деценију. Нема никакве дилеме да је озваничење ванредног стања био искорак за додатно стање, нешто се иза брда ваља. Очигледно да је ово сценарио "шефа", како га зове премијерка, из почетка марта. Све је сада убрзано, "у реду", па масовна тестирања, како би се убрзано изашло на изборе. Од пре неколико дана имају квоту, "добровољне" људе који треба масовно да се тестирају. Пописују активисте који ће ући у поступак масовног тестирања, како би се створио алиби за предстојеће изборе. А не би ме чудило крајем лета или почетком јесени, кад стигне на наплату све, да стигне нови талас вируса и будемо под кључем. Препумпани балон пуца, под претњом и уценама браће Вучић све пуца - каже Тепићева.

Она каже да је пандемија послужила да се види да је Србија постала кинеска четврт.

- Поново је Вучић изабрао погрешну страну. Морамо да нађемо вакцину против Вучића и болест за његову диктатуру. Избори - да, ако на РТС могу да се чују узбуњивач Александар Обрадовић, новинар коме је запаљена кућа Милан Јовановић... А не хулигани да вршљају градом. Овде је осам година пропаганде, треба нам шест месеци слободних медија, а не месец и по. Ово је дивљање власти, неправда према људима. Са њим договора око закона нема.

Живковић, као и увек, без околишења:

- Не треба ништа веровати Вучићу, лаже одувек, сада посебно од када је на власти. Прикрива се број умрлих. Не разумем људе који тек у поледња три месеца су укапирали да Вучић лаже. Ко није знао и схватио ко је Вучић, сада зна. Мора да буде брзо промена власти. Вучић је спој болести, криминала и примитивизма. Милошевића смо победили са нула медија, нула подршке споља и убили су Стамболића на мање од месец и по пред изборе. Ово зло морамо да победимо, да се боримо против њега. Има људи, знају шта је истина а шта не. РТС је миришљаво ђубре, а поред њих има још 10 медијских ђубрета од новина и телевизија.

Добрица Веселиновић се јавио видео линком:

- Вучић се само бави бројкама и рејтингом, чиме вређа интелигенцијну грађана. Не мислим да је Вучић луд, добро је организован, има пуно ресорса, ради много, али ми морамо да будемо бољи од њега. Избори? Хајде да видимо како ће изгледати скупљање потписа под епидемијом. Рано је…

Како од данас у градском превозу, тржним центрима, кафићима, и шта се мења у вртићима и школама прочитајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА