Најновије

ЈЕРЕМИЋ: 21. јуна се не одржавају избори, већ кастинг за нови серијал "Беле лађе"! Тог дана можете само угрозити здравље

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да се 21. јуна неће догодити избори, већ кастинг за нови серијал "Беле лађе", само што није реч о комедији, него о "јако тужној причи" која је забавна само онима који у њој глуме.

Вук Јеремић (Фото: Јутјуб)

"Немојте учествовати у том кастингу и газити своје достојанство. Најбоље што можемо да урадимо 21. јуна је да окренемо главу, и тиме смањимо гледаност те серије која се све више претвара у трагедију. Изласком на такозване изборе 21. јуна не можете променити ама баш ништа", рекао је Јеремић у Нишу, где је разговарао са грађанима.

"Тог дана можете само угрозити здравље - себе и своје породице када се са бирачких места вратите кући, јер не постоје здравствени услови за одржавање избора. Доказ за то је и отказивање доласка посматрача из Европске уније, и то не из политичких разлога, већ здравствених", додао је Јеремић.

Јеремић је позвао грађане да не залажу свој образ за наставак постојећег стања и система, додавши да ће сви који ће гласати 21. јуна, гласати за исто.

Он је истакао да је Народна странка чврста у ставу да не би требало учествовати на "лажним изборима" од дана када је донела ту одлуку у августу прошле године.

"Народна странка је једина политичка организација која се ниједног тренутка није двоумила да ли ће излазити на изборе или не. Дали смо реч грађанима Србије, и обећање смо испунили. Онако како се данас понашамо у опозицији, тако ћемо се сутра понашати када будемо добили поверење грађана за вођење државе", додао је Јеремић.

Прочитајте ОВДЕ да ли се 21. јуна спрема нова изборна крађа.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА